Heerlijk op vakantie met Eurocamp

pa012-berny-riviere-la-croix-du-vieux-pont-campsite-paris-pool-b_tcm14-10507

Nog eventjes en het is zover! Binnenkort stappen wij in de auto en rijden we naar Noord Frankrijk, heerlijk richting de zon. We gaan daar een week genieten van een welverdiende vakantie.

We gaan dit keer met Eurocamp naar camping La Croix du Vieux Point, nét boven Parijs. Als het goed is nog geen 5 uur rijden, en dat is natuurlijk met een kind van 5 in de auto wel zo prettig. La Croix is een fijne, groene camping aan de oever van een rivier. Grote zwembaden (zowel binnen als buiten) en op zo’n anderhalf uur van Parijs en Disneyland® Paris. Ben heel benieuwd!

Eurocamp is een fijne reisorganisatie waar wij eigenlijk al jaren met veel plezier gebruik van maken. Zij presenteren zich door middel van #5 vrijheden:

pa012-berny-riviere-la-croix-du-vieux-pont-campsite-paris-lake-a_tcm14-10519

1. Vrijheid om te doen en laten wat je wil. Het klinkt zo logisch, maar daar moet ook wel de mogelijkheid voor zijn. Op de  campings van Eurocamp pak je de fiets en ga je er lekker op uit, of je blijft fijn bij de caravan met een wijntje in je ene hand en je e-reader in je andere. Kortom: doe en laat wat je wil!

2. Heel relaxed vind ik dat je bij Eurocamp kan aankomen en vertrekken op de dag die je wil. Liever vertrekken op een doordeweekse dag of juist op zondag aankomen? Dat kan!

3. Het aanbod in soorten accommodaties bij Eurocamp is groot; variërend van een boomhut (spannend!) tot een super de luxe caravan. Of combineer in je vakantie diverse accommodaties, nog leuker! Wij zitten de vakantie in de luxe Vista caravan met alles erop en eraan. Zou jij dat ook wel wat vinden of kampeer je liever wat primitiever?

vista-2-bed-exterior_tcm14-1257

4. Bij Eurocamp combineer je meerdere campings eenvoudig in één vakantie. Zo stel je heel simpel de voor jou ideale vakantie samen. Een weekje aan het strand gevolgd door een paar dagen bij een kasteel in het binnenland? Dat kan; de mogelijkheden zijn oneindig.

5. Een fijn zonnetje hoort toch echt wel bij vakantie. Alleen zo jammer dat je het mooie weer niet in de hand hebt! Maar wordt er slecht weer voorspeld? Bel dan met de klantenservice van Eurocamp. Je vakantie kan dan worden omgeboekt naar een andere camping waar de zon wel schijnt. En hé, is dat niet fantastisch?

Tijdens onze week in la douce France post ik regelmatig iets op Facebook, Twitter en Instagram van Hip & Hot en op mijn persoonlijke Twitter en Instagram accounts over onze belevenissen. Volg je me?

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelWin een TravelBird voucher van €250,00!
Volgend artikelDe leukste dagboeken voor mama’s (to be)
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in