Zeeuwse knoop sleutelhanger

unieke sleutelhanger zeeuwse knoopIn mei tipten wij de Zeeuwse knoop fietsbel. Een leuke gadget die al mijn (van origine) Zeeuwse lezers in grote getale bestelden. Belle Knoppe heeft nu een nieuw product: de Zeeuwse knoop sleutelhanger. Ook die mag natuurlijk niet in je assortiment ontbreken. De knoop is gemaakt van flexibel materiaal. Een eye-catcher aan je sleutelbos! Je vindt ‘m makkelijk terug in je tas en hij is bovendien onverwoestbaar. De knoop is zwart met wit, maar bij het bestellen van grote aantallen is het mogelijk ‘m te laten personaliseren, met bijvoorbeeld je logo achterop of een andere kleur.

Hebben? Je bestelt de Zeeuwse knoop sleutelhanger voor €3,95 op de website van Belle Knoppe.

Maar… je kunt ‘m ook winnen! Laat via onderstaand formulier weten waarom jij deze toffe sleutelhanger wilt winnen en wie weet sturen wij ‘m naar je op!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  sleutelhanger belle knoppe

  Vorig artikelKijk-es…kaartjes!
  Volgend artikelGeef je relatie een boost met Pepper4love
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in