Houten sieraden, de nieuwe trend!

armband houtInmiddels hebben we behoorlijk herfstige dagen. Hoewel ik echt een zomermens ben, krijg ik dan ook altijd weer zin om het huis en mijn outfit in herfstsfeer te brengen. Natuurlijke materialen passen echt bij herfstige dagen. Passende kleuren zijn bruin, oranje, rood en okergeel. Die kleuren vind je terug in hout. Houten sieraden, de nieuwe trend!

Lees ook: Corina Rietveld handgemaakte sieraden

Houten sieraden zijn hip

Daarom vind ik de houten sieraden die ik op Markita zag echt te gek. Deze zijn perfect voor de herfst en de winter. Ze geven je outfit precies die natuurlijke look die matcht met het herfstige weer: wind, kou, regen die met bakken uit de hemel valt. En dan jij, met je herfstkleurige trui, je maillot, je rokje èn die prachtige houden ketting op de bank met je boek en kopje thee. Nou ja, dat laatste is misschien een illusie als je ook nog wat kinderen moet entertainen, maar het gaat natuurlijk om het idee. Want mama of niet, je wil er wèl leuk uit zien! Ik tenminste wel.

Shoppen

Wil jij ook zo’n mooi houten sieraad shoppen? Markita heeft een uitgebreid assortiment van diverse designers. Naast kettingen zijn er ook armbanden, broches, manchetknopen, oorbellen en zelfs ringen van hout verkrijgbaar!

ringen hout

Houd jij meer van zilveren sieraden? Bijvoorbeeld met de naam van je kinderen of een mooie tekst erop? In de webwinkel van Lovy vind je prachtige mamasieraden. Zeker de moeite waard om te bekijken!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here