Kinderkleding en babykleding voorjaar 2019

sweater kinderkleding 2019

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar hier staan de hyacinten al op tafel. En hoewel het de komende weken nog flink koud kan worden, word ik toch altijd blij als ik bij webwinkels zoals bijvoorbeeld kixx-online.nl de boodschap zie staan: spring/summer 2019 binnen! Dat betekent dat de lente niet meer heel ver weg is en we ons langzaamaan kunnen gaan verdiepen in de leuke kinderkleding en babykleding voorjaar 2019. Want hoe leuk sneeuw ook is voor de kinderen, ik ben echt een mooi-weer-mens en wil zo snel mogelijk die schuifpui naar de tuin weer open en genieten van de zon!

Kinderkleding en babykleding voorjaar 2019

Helemaal blij word ik van die vrolijke kleurtjes. Dit jaar zie je veel wit, pastel, maar ook knalkleuren zoals geel en rood. Op shirts en truien staan teksten geprint zoals “Adorable”, “sunrise” en “so far, so good” Verder zien we natuurlijk veel denim, dieren en strepen. In deze blog over kinderkleding  en babykleding voorjaar 2019 zal ik enkele items die ik leuk vind uitlichten. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe collecties vinden èn of jullie ook al een beetje de zomer in je bol hebben. Mij kan het niet snel genoeg gaan, ik heb zin in april, als de temperatuur weer zachter wordt en de zon voorzichtig onze huiden gaat verwarmen.

Babykleding voor jongens voorjaar 2019

Voor de babyjongens zie je zowel pastelkleurtjes als lekker felle kleuren, zoals geel en oranje. Vaak met een print van een dier of een vervoersmiddel. Of gewoon een effen polo. Ik zag ook hoodies, daar ben voor baby’s nooit zo fan van, lijkt me niet lekker liggen, zo’n capuchon in je nek. Voor de kinderen die inmiddels kunnen zitten en staan is het natuurlijk wel leuk. Noppies heeft erg leuke dingen zag ik, voor een redelijke prijs. Ook fijn zittende broekjes en zomerjasjes trouwens.

Babykleding voor meisjes voorjaar 2019

Ook voor de babymeisjes hebben de zomercollecties in 2019 veel moois in petto. Hier moeten we het helaas zonder baby doen inmiddels, maar ben jij wel in de gelukkige omstandigheid dat er een babymeisje op komst is of al geboren is, dan valt er genoeg online te winkelen! Superschattige zomerjasjes van Z8, lieve shirtjes en jurkjes van oa Noppies, Name It en Feetje in zachte pastelkleurtjes en leuke printjes.

Kinderkleding voor jongens voorjaar 2019

Voor de wat grotere kinderen is er natuurlijk ook veel tofs. Yuren is weer flink gegroeid, dus ik heb wel wat stoere shirts, truien en overhemden nodig voor hem. Erg leuk vond ik deze items uit de nieuwe collectie kinderkleding voor het voorjaar 2019. Ik ben fan van het merk NOP, dat zich presenteert met organisch katoen.

Kinderkleding voor meisjes voorjaar 2019

Meisjes heb ik hier thuis in overvloed 🙂 Nu schuiven er ook vaak kledingstukken door hoor: wat Sterre niet meer past gaat naar Lenthe, wat Lenthe niet meer past gaat naar Fee. En dan krijg ik vaak ook nog wat van een vriendin die een dochter heeft net iets ouder dan Fee. Toch blijft het leuk om elk seizoen wat nieuws te scoren voor de meiden. Ze mogen minimaal 1 setje uitkiezen en Sterre natuurlijk meer, als eerste in de rij. Ik heb deze items gespot.

Hoe kies jij wat je nodig hebt?

Ben jij een impulsieve koper, of maak je een vooraf een overzicht van wat je nodig hebt? Ik ben een beetje van allebei. Ik streef er wel naar om in februari de kasten uit te zoeken qua zomerkleding. Wat past nog en wat niet, wat kan worden doorgeschoven? Daarna schrijf ik op wat ieder kind nog nodig heeft. Bijv Sterre: 6 jurkjes. Lenthe 1 jurk, 2 korte broeken en 2 shirts met korte mouwen. Dat lijstje zet ik dan in mijn telefoon en ik streep het af als ik iets gevonden heb.

Mogen jouw kinderen kiezen wat ze willen?

Ook zoiets, als kinderen een eigen mening krijgen, mogen ze dan zelf kiezen wat ze willen of wil je toch nog een stem hebben? Ik maak meestal vooraf een selectie van wat ik leuk vind en laat ze dan daar uit kiezen. Sterre vindt eigenlijk altijd alles leuk. Die is nooit moeilijk geweest of heeft gewoon dezelfde smaak als ik, dat kan ook. Fee en Lenthe hebben wel echt een mening en Yuren is heel erg, die is enorm kritisch en vindt ook precies leuk wat ik niet leuk vind 🙂 Lastig soms. Toch komen we er altijd wel uit. Yuren moet vaak ook even wennen.

Op naar het nieuwe seizoen! Maar eerst de kou nog even trotseren. Nog op zoek naar een winterjas voor een mooie prijs? Lees dan ook even deze blog.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #210
Volgend artikelHelemaal hip: biker boots!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in