Elke dag natuurlijk met de producten van Leev

Jullie weten inmiddels wel dat ik aardig ‘van de gezonde’ ben. Niet alleen wat bewegen en sporten betreft, maar ook let ik goed op mijn voeding. Zo eet ik veel groente en fruit, staat er regelmatig vis of vegetarisch op ons menu en beperk ik de lekkere tussendoortjes. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor mij, maar voor ons hele gezin. Ik was dan ook heel blij met de producten van Leev, die ik een tijdje terug kreeg toegestuurd.

Leev heeft een uitgebreide lijn met gezonde en natuurlijke voeding. Geen kleurstoffen, ongewenste E-nummers, smaak- en conserveringsmiddelen. Leev maakt gebruikt van eerlijke ingrediënten en zij werken bij voorkeur samen met kleine biologische boerderijen of bedrijven. Een mooi streven wat goed aansluit bij mijn idealen en manier van leven.

oer-lekker-tussendoortje

Het assortment van Leev is te verdelen in een aantal categorieën zoals ontbijtproducten, bakproducten en tussendoortjes. Ook voor mensen die liever speltproducten of glutenvrij eten is het aanbod gevarieerd en aantrekkelijk.

Eerlijk gezegd vond ik eigenlijk alles wat ik heb geproefd lekker, maar wat ik het aller lekkerste vond? Als ontbijt, het belangrijkste eetmoment van de dag, kon ik niet van de oercrackers met lijnzaad en zonnebloem afblijven. En daarop dan natuurlijk het ‘fruit op brood’, de gezonde variant op jam. En eerlijk gezegd at ik deze ook gewoon als tussendoortje. Heerlijk!

Banner-gesponsord-product

Vorig artikel9 Tips voor structuur in je leven
Volgend artikelFree printables voor de laatste dag van het jaar
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in