Vrolijke opbergblikjes

Drie verschillende eieren ScanLivScanLiv is een webshop met kleurrijke kinderartikelen naar Scandinavisch ontwerp. De producten zijn in eigenwijze stijl met een hoge dosis duurzaamheid gemaakt. Sandra, de oprichtster van ScanLiv, heeft een fascinatie voor Scandinavië. Zij begon in 2011 haar zoektocht naar mooie eigenzinnige kinderproducten uit die regio.

ScanLiv is een mooie overzichtelijke website met unieke, vrolijke producten. Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht naar leuke paasspullen een aantal geweldig leuke opbergblikjes tegen in de vorm van een ei met een vrolijke retro print. Superleuke decoratie zo rond de paasdagen, en ook daarna nog lekker vrolijk als hopelijk de lente eens gaat beginnen. Sowieso is Scanliv leuk om eens te neuzen, want op dit moment is er opheffingsuitverkoop!

De eieren zijn in drie verschillende prints verkrijgbaar en zijn ongeveer 13 cm hoog en 8 cm breed. Je hebt een opbergblikje met bloemetjes en uiltjes, alleen met een uiltje en een ei met een vogel.Eieren in doos ScanLiv

Namens ScanLiv mogen wij twee opbergblikjes naar keuze weggeven! Maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons weten, via dit formulier welk merk er als laatst in de collectie van ScanLiv bij is gekomen. Vertel ons ook welk opbergblikje jij het leukste vind om te winnen! Deze actie loopt tot 22 april 2013.

Vorig artikelSkiën in de zomer
Volgend artikelFantastic Foam Klei, de ideale klei
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in