Herfst tijd, pyjama tijd

vestjes-lidlNu het met name ‘s morgens, ‘s nachts en ‘s avonds weer kouder begint te worden, willen mijn kinderen niet meer in hun ondergoed slapen. Dat vinden ze ineens te koud. Dus moesten er nieuwe pyjama’s komen, want ze willen wat aan hun lijf. Eerst tijd is blijkbaar pyjama tijd.

Gelukje

Nu wil het geval dat je als blogger wel eens wat krijgt opgestuurd. Een paar weken geleden lanceerde de Lidl de nieuwe kledingcollectie, en mijn kinderen kregen daar wat fijne spulletjes uit opgestuurd. Voor Lenthe, Fee en Yuren waren er superfijne pyjama’s. Heerlijk warm en zacht. Yuren had een hele stoere jumpsuit, donkerblauw met een raket. Lenthe was zeer content met haar botten pyjama die ook nog eens glow in the dark is. Daar mocht ik vannacht van meegenieten, want nadat ze in haar bed plaste kwam ze gezellig naast me liggen. Fee had er eentje met streepjes en vaste voetjes. Ideaal, want zij schopt ‘s nachts nog regelmatig de dekens van zich af. Zo wordt ze tenminste niet koud en dus ook niet wakker. (en wij ook niet!)

pyjama-lidl

Babykleertjes

Fee kreeg ook nog hele lieve kleertjes opgestuurd. Het allerschattigste vind ik het shirtjes met doos en de bijpassende vestjes. Sinds ze kan lopen zien dit soort kleertjes er prachtig uit bij haar. Zo’n vestje is lekker warm als het straks overdag ook kouder wordt en kan prima op een broekje, rokje of een legging. En de prijs beste mensen, die is natuurlijk heel goed te doen! De shirtjes kosten maar €3,99 en het vestje €8,99. Wat mij betreft een schot in de roos van Lidl, want met deze organic kleertjes hoef je niet veel geld uit te geven en ziet je kindje er heel leuk uit!

Wat vind jij van de kledinglijn van de Lidl?

shirtjes-lidl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here