Herfst tijd, pyjama tijd

vestjes-lidlNu het met name ‘s morgens, ‘s nachts en ‘s avonds weer kouder begint te worden, willen mijn kinderen niet meer in hun ondergoed slapen. Dat vinden ze ineens te koud. Dus moesten er nieuwe pyjama’s komen, want ze willen wat aan hun lijf. Eerst tijd is blijkbaar pyjama tijd.

Inhoudsopgave

Gelukje

Nu wil het geval dat je als blogger wel eens wat krijgt opgestuurd. Een paar weken geleden lanceerde de Lidl de nieuwe kledingcollectie, en mijn kinderen kregen daar wat fijne spulletjes uit opgestuurd. Voor Lenthe, Fee en Yuren waren er superfijne pyjama’s. Heerlijk warm en zacht. Yuren had een hele stoere jumpsuit, donkerblauw met een raket. Lenthe was zeer content met haar botten pyjama die ook nog eens glow in the dark is. Daar mocht ik vannacht van meegenieten, want nadat ze in haar bed plaste kwam ze gezellig naast me liggen. Fee had er eentje met streepjes en vaste voetjes. Ideaal, want zij schopt ‘s nachts nog regelmatig de dekens van zich af. Zo wordt ze tenminste niet koud en dus ook niet wakker. (en wij ook niet!)

pyjama-lidl

Babykleertjes

Fee kreeg ook nog hele lieve kleertjes opgestuurd. Het allerschattigste vind ik het shirtjes met doos en de bijpassende vestjes. Sinds ze kan lopen zien dit soort kleertjes er prachtig uit bij haar. Zo’n vestje is lekker warm als het straks overdag ook kouder wordt en kan prima op een broekje, rokje of een legging. En de prijs beste mensen, die is natuurlijk heel goed te doen! De shirtjes kosten maar €3,99 en het vestje €8,99. Wat mij betreft een schot in de roos van Lidl, want met deze organic kleertjes hoef je niet veel geld uit te geven en ziet je kindje er heel leuk uit!

Wat vind jij van de kledinglijn van de Lidl?

shirtjes-lidl

Vorig artikelBack to the sportschool, 4 weken later
Volgend artikelPulled Pork zelf maken op de The Bastard
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in