De leukste vriendenboeken voor volwassenen

Vriendenboeken, wie kent ze niet. Ik had vroeger alleen een poesiealbum, maar tegenwoordig lopen kinderen al vanaf de kleuterklas te sjouwen met een vriendenboek. Dat is natuurlijk ook hartstikke leuk. Om in te schrijven, maar ook om in te lezen. Nu, of later. Maar waarom doen we dat als volwassenen eigenlijk niet? Daarom zocht ik de leukste vriendenboeken voor volwassenen. Dit is wat ik vond.

De leukste vriendenboeken voor volwassenen

Het is misschien een beetje gek om als volwassene ineens met zo’n vriendenboekje aan te komen zetten, dus je kunt het ook aanschaffen voor een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld als een collega vertrekt naar een andere baan. Of wanneer je verhuist naar een andere stad. Of op wereldreis gaat of tijdelijk naar een andere land vanwege werk. Zo blijven vrienden en vriendinnen toch een beetje bij je. Kun je af en toe nog eens nalezen wat ze ingevuld hebben. Wedden dat je daar een warm gevoel van krijgt?

Vriendenboek met een gouden randje

Goud is lekker bling bling, het ziet er sjiek uit. Dit vriendenboek heeft een gouden randje. Er kunnen maarliefst 30 vrienden en vriendinnen in schrijven. Elke persoon heeft 4 pagina’s te vullen, dus je kent je vrienden daarna nóg beter. Iedereen zal genieten van het schrijven  in de leuke bolletjes die je aan de binnenzijde vindt. De binnenkant is gedrukt in zwart wit. Lekker eenvoudig, maar mooi. Je koopt dit bijzondere exemplaar bij Winkel van Papier.

vriendenboek-gouden-randjevriendenboek-gouden-randje-binnenkant

Het beste vriendenboek

Dit vriendenboek is ook zwart met wit van binnen. Lekker speelse doodles en teksten staan op de pagina’s en lijntjes erbij om in te vullen. Grappige vragen, zoals: wat heb je het laatst gegoogeld? Wat was je grootste blunder? Wat staat nog op je bucketlist? Het beste vriendenboek is vooral doorspekt van humor, en daar hou ik wel van. Jezelf niet te serieus nemen enzo. Te koop via bol.com.

het-beste-vriendenboekhet-beste-vriendenboek-binnenkant

Het vriendenboek voor ziekenbezoek

Het vriendenboek voor ziekenbezoek is weer iets heel anders. Ziek zijn is al lastig genoeg. Juist dan is het fijn om te weten dat je vrienden er voor je zijn. Met dit vriendenboek heb je namelijk altijd je vrienden om je heen. Het is een mooi geïllustreerd invulboek zoals je dat kent van vroeger, maar deze is speciaal voor (familie en) vrienden met een zieke in hun midden. Allerlei mooie momenten in de vriendschap komen voorbij. Waar kun je jou ’s nachts voor wakker maken bijvoorbeeld? Of waar hebben jullie het hardst om gelachen? Een boekje vol onbetaalbare herinneringen en het biedt ruimte voor gesprekken.

Natuurlijk kun je deze boeken voor jezelf kopen, maar ze zijn ook heel leuk als cadeautje!

vriendenboek-voor-ziekenbezoekvriendenboek-ziekenbezoek-binnenkant

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #97
Volgend artikelOntspannende massage bij het Massagehuys
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in