Het laarzen seizoen is weer aangebroken!

Nu de meteorologische herfst is aangebroken en het weer zich daar direct aan aanpast, heb ik mijn laarzen weer uit de kast getrokken. Afgelopen week liep ik in een jurkje rond met blote benen, maar ik had het echt koud. Daar leerde ik van: vanaf nu draag ik bij minder weer gewoon een panty. De zomer lijkt echt voorbij. Daarmee wordt het dus ook weer laarzen tijd.

Het laarzen seizoen is weer aangebroken

Stiekem had ik laatst al nieuwe laarzen gekocht. Donkergroene, passend bij de herfst en bovendien een goede match met een leuk jurkje wat ik nieuw kocht. Helaas zijn mijn zwarte laarzen, die je toch echt in je basisuitrusting moet hebben vind ik, kapot. De rits loopt niet meer lekker. Dus die zijn aan vervanging toe. Datzelfde geldt voor mijn donkerblauwe laarzen en bruine, die laatste zijn zelfs lek. Dat ontdekte ik laatst toen ik in een plas stapte.

Mooie laarsjes voor vrouwen

Ik mag me dus weer gaan oriënteren op nieuwe laarzen. Dat is fijn, want vorig jaar heb ik niets nieuws hoeven kopen voor aan mijn voeten en dat dus ook niet gedaan. Nu mag ik weer rondkijken naar de nieuwste mode, de mooiste laarsjes voor vrouwen. Ga ik voor een enkellaarsje of toch een hoge laars? Of misschien wel allebei?

Kleuren

Het meest zie je deze herfst en winter bruin of zwart. Ik hou zelf ook erg van wat fellere kleuren, zo heb ik dus een donkergroen paar in de kast staan en zelfs een donkerpaars paar laarzen. Mits goed gecombineerd, kan zo’n kleurtje heel hip staan. Voor basic is een zwarte of bruine laars natuurlijk wel een musthave. Je kunt eigenlijk niet zonder. En dan het liefst wel een beetje warm, zodat je er als het echt koud wordt ook naar pakt.

Verschillende stijlen

Voor mezelf kies ik vaak wel veilig. Niet in kleur, wel in stijl. Teveel poespas is aan mij niet besteedt. Bovendien heb ik soms drukke jurkjes, waardoor ik vind dat mijn laarzen dan een rustige tegenhanger moeten zijn. Bij Van Arendonk zag ik al een heel rustig paar zwarte laarzen. Stijlvol en mooi, precies passend bij mij. Uggs zijn natuurlijk altijd goed, vooral ook lekker warm in de winter! Evenals de (dure, maar zo fijne!) Dubarry laarzen. Voor welke laars ga jij?

 

Vorig artikel7 x mix and match met items van Jeans Centre
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #138
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in