Kekke jurkjes, maar welke kies ik? En jij?

Het team van Chaos and Order zorgt elk seizoen weer voor de nieuwste prints en kleuren. Hierbij streven ze altijd naar een goede kwaliteit met een perfecte pasvorm. Door het gebruik van elastan in de producten zorgen zij dat de kleding zijn stretch behoudt.

jurk miss chaosIk schreef er al eerder over, de jurkjes van Miss Chaos. En dit keer was ik in de gelukkig omstandigheid dat ik ook nog eens 4 jurkjes kreeg om uit te proberen. Dat komt goed uit, want die buik begint te groeien en zoals je ziet kunnen de jurkjes van Miss Chaos prima door als jurk voor tijdens de zwangerschap. Het was nog lastig kiezen uit het grote aanbod, ze zijn allemaal origineel, kleurrijk en vrolijk, maar uiteindelijk koos ik voor deze 4. Ik vind ze allemaal goed staan. Dat verbaasde me, want meestal valt het een of ander nog wel eens tegen. De pasvorm van Miss Chaos is dus eigenlijk prima voor ieder figuur. Want echt, mijn dijen zijn, zeker tijdens de zwangerschap, niet van het slankste soort… En mijn buik al helemaal niet. Maar dat kan dus gewoon, ze kleden mooi af. Ik heb al vele complimenten in ontvangst mogen nemen.

Maar welke jurk staat mij nu het mooist en vinden jullie het leukst? Helpen jullie mee? Uit alle meedenkers loot ik een winnaar die zelf voor maarliefst €75,00 mag gaan shoppen bij Miss Chaos! Laat via onderstaand formulier weten wat jij het leukste jurkje vindt voor mij, maar ook welk jurkje jij zelf van je gewonnen shoptegoed zou kopen. Kijk daarvoor op de website van Miss Chaos. Ik wil dus twee antwoorden, een nummer van het jurkje dat je voor mij kiest en de naam van het jurkje dat je voor jezelf kiest.

ures chaos

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelKinderboekenweektips
  Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij…Jut & Jul Design
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in