7 x mix and match met items van Jeans Centre

Het is bij ons traditie om de kinderen aan het begin van het nieuwe schooljaar in het nieuw te steken. Een echte “back to school” outfit dus. Dit idee is eigenlijk geboren toen Sterre naar groep 3 ging en we in Voorburg aan het winkelen waren. We hadden toen een heel leuke setje voor haar gekocht waar ze dat schooljaar veel plezier van heeft gehad. Inmiddels is het haar natuurlijk te klein, maar nu draagt Lenthe het.

Tieneroutfit

Sterre is inmiddels een echte tiener met hele eigen ideeën over haar kledingstijl. Oke, het is niet altijd waarin ik haar het liefste zie, maar gelukkig worden we het meestal wel eens. Ze moet immers ook de kans krijgen om haar eigen identiteit te ontwikkelen, dus ik probeer haar vooral zelf te laten kiezen. Sterre gaat tegenwoordig graag voor wat meer casual en stoer. Helemaal prima!

Back to school

Vorige week was het zover: de vakantie zat erop. Ik had beloofd dat we met z’n tweetjes de stad in zouden gaan om te shoppen voor haar traditionele “back to school” outfit dus zo geschiedde. Op zaterdag zette Maik ons af in het centrum van Delft voor een shopmiddagje. Sterre wilde niet voor de jurkjes of rokjes gaan, maar ze koos voor spijkerbroeken. Die vindt ze toch het fijnst zitten, zeker op school. Dus we kwamen terecht bij Jeans Centre en lieten ons inspireren door de grote hoeveelheid sale en niet sale voor haar back to school outfit.

Mazzel

Nu hadden we mazzel dat er nog best een hoop leuks in de sale in haar maat was, dus zijn enorm goed geslaagd! Niet alleen in de uitverkoop trouwens, we hebben ook een paar dingen uit de nieuwe collectie gekozen. Het meest enthousiast zijn we over het setje dat ze ook daadwerkelijk op de eerste schooldag aan had: een lichte spijkerbroek (€35,00) met een licht spijkerjasje (€30,00) en een gaaf gestreept shirt met applicaties (€15,00) erop, die ook weer op het spijkerjasje terugkomen.

7 x mix and match met items van Jeans Centre

Uiteindelijk konden we 7 setjes maken met al haar nieuwe kleding. Voor elke dag van de week een setje dus eigenlijk. We waren verrast door de leuke shirts en broeken. De pasvorm was trouwens voor Sterre, met haar slanke lijn, perfect en de broeken staan haar prachtig. Alles is heel goed met elkaar te combineren, dus ze heeft hier het hele jaar plezier van. En de prijzen zijn schappelijk. Sterre zei na afloop: wat een leuke winkel hebben we ontdekt hè mama? En zo is het. Wij zijn fan! Bedankt Jeans Centre!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #137
Volgend artikelHet laarzen seizoen is weer aangebroken!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in