Nouk-san Shop

Ben je een echt postliefhebber? Dan weet ik zeker dat je bij Nouk-san aan het juiste adres bent. Want daar vind je namelijk allemaal spulletjes voor de post. Van kaarten tot stickers, van briefpapier tot enveloppen. Wat zo leuk is, is dat er bij Nouk-san alleen producten worden verkocht die uniek gemaakt zijn voor de shop. Dus geen winkel vol spulletjes, die je op heel veel andere plekken ook kunt vinden. Anouk is in 2011 begonnen met Nouk-san, want zo kon ze haar passie voor ontwerpen en het feit dat ze gek is op kaarten en post, mooi samenvoegen in een eigen webwinkel. Een deel van de artikelen die online staat, ontwerpt ze dus zelf en die zien er prachtig uit. Het mag duidelijk zijn dat de tijd van saaie witte enveloppen versturen voorbij is, want bij Nouk-san kun je ook hele mooie adresstickers kopen, of zelfs een leuke envelop. Doe je aan Postcrossing? Dan moet je ook zeker even gaan kijken, want Anouk heeft een erg leuke kaart ontworpen die je kunt versturen.

Namens Nouk-san mogen we drie setjes kaarten weggeven, met daarin fotokaart en design Zomaar. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Welke goodie verkoopt Nouk-san buiten post gerelateerde producten? Deze actie loopt tot 19 mei 2012.

Vorig artikelIk ben mama
Volgend artikelEen super trendy mini-bureau voor je kind!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in