Sticky Mozaiek

Voor alle knutselgrage kindjes, jong en oud, heb ik iets superleuks ontdekt: sticky mozaiek. Naar mijn idee het ideale verjaardagscadeau als je naar een feestje moet, want goed betaalbaar en origineel. Ik heb het met mijn 3-jarige dochter uitgeprobeerd. We kregen een doos (roze, dus sowieso al een succes) met daarin 4 stevige platen. Op deze platen staan allemaal kleine vierkantjes met nummers er in. Bijgevoegd is een zakje met gekleurde en glitterige vierkantjes. En een lijstje met uitleg over welke kleur bij welk nummer hoort. Naast heel leuk, is dit ook nog eens speelgoed waarmee je de fijne motoriek stimuleert en de cijfers leert herkennen. De vierkantjes zijn namelijk een soort stickertjes, dus die moeten losgehaald en opgeplakt worden op de juiste plek. Heel goed voor de fijne motoriek dus. Bovendien stimuleert het de concentratie. Mijn dochter vond het erg leuk, en ik stiekem ook… We hielden een prachtig schilderij met een zeemeermin er aan over.Die konden we, met het bijgevoegde handige ophangsysteem, een mooi plekje geven.

Het sticky mozaiek is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Voor kinderen vanaf 3 jaar in een makkelijke versie, maar ook voor wat oudere kindjes. Er is zelfs een heuse prinsessenkroon beschikbaar! En natuurlijk is het niet alleen roze en voor meisjes, er zijn ook hele stoere dino’s! Bestellen? Dat doe je hier, via de website van Trendyspeelgoed. En tot eind april ontvang je met de kortingscode ts-hiphot 10% korting op alles in de rubriek sticker en magnetisch mozaiek.

Vorig artikelKiekeboefjes
Volgend artikelHier Ben Ik
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Deze site is eigenlijk zo slecht voor mij. 😉
    Ik heb de magnetische mozaïek besteld en die werd vanmorgen bezorgd. Mijn dochter is er meteen mee aan de slag gegaan en vermaakte zich prima. Eerst een vis gemaakt met een van de bijgeleverde sjablonen en daarna iets creatiefs uit de losse pols.

    Erg leuk en zeker een aanrader!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in