Op Stap

Een natuur-wandel-doe-boek voor stadse donders. Ik wist even niet goed wat ik me daarbij moest voorstellen, maar toen ik het boek ontving werd ik direct enthousiast. Wat een leuke uitstapjes voor papa’s, mama’s en kids! Ik kreeg nòg meer zin in de lente dan ik al had, ik wil er op uit! Met mijn man en dochter kriebelbeestjes zoeken, wild spotten, lammetjes kijken, waterdiertjes ontdekken, picknicken of zeehonden spotten. Weg uit de stad, de natuur in. En daarvoor hoef je Nederland dus helemaal niet uit. Dit superleuke boekje is de nieuwste aanwinst van Uitgeverij Snor. Kennelijk bestond er al een succesvolle herfst en winterversie van, die ga ik ook zeker eens aanschaffen. Maar eerst dit lente en zomer deel maar eens doorwerken. Waarschijnlijk kunnen we door de bevalling in mei toch niet op vakantie, dus dan zijn dit soort uitstapjes ideaal. En voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten, het boekje Op Stap kost namelijk maar €14,95. Is dus ook een heel geschikt cadeau.

Wil jij ook op pad deze lente en zomer? Je bestelt het boekje bij Uitgeverij Snor.

Vorig artikelHier Ben Ik
Volgend artikelLily-Balou babydekentjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. heerlijk wandelen in de bossen en op de hei rondom Assel. ( bij Apeldoorn) Met 3 kinderen, 13,10 en 3 is er genoeg uitdaging. In de winter lekker met de slee de paden in en in het voorjaar de eerste ontdekkingen doen met alles wat opkomt en gaat bloeien.
    en leuk eindpunt: Halte Assel, koffiehuis annexfriettent aan het spoor met parkeerplaats.Trekt ook veel fietsers en bikers. Lekker ijs ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in