Only for Men, het paradijs voor mannenkleding en cadeaus

maik only for menJaja, vaderdag komt er aan, altijd weer een uitdaging om iets origineels te verzinnen. Gelukkig is er nu een winkel die dat probleem uit de wereld helpt: Only for Men! Deze conceptstore biedt precies wat de naam al voorspelt: alles voor mannen. Tijd om jullie eens iets te vertellen over deze leuke zaak, die overigens door heel Nederland zit.

Only for Men, het paradijs voor mannenkleding en cadeaus

Wij waren twee weken geleden in de zaak van Only for Men in Voorburg. Dit is één van de grootste zaken, op een prachtige plek met voldoende parkeergelegenheid. Als ik groot zeg, dan bedoel ik ook groot: Only for Men in Voorburg is echt een paradijs voor mannen. Je vindt er een enorme hoeveelheid aan kleding van allerlei merken en in allerlei stijlen. Doordat dit allemaal overzichtelijk is opgesteld in de zaak, zie je vrij snel waar je de kleding van jouw stijl kunt vinden.

Eerste hulp bij kledingkeuze

Voor wie het zelf moeilijk vindt om in te schatten welke stijl of kleuren het beste bij je passen, ben je bij Only for Men ook aan het juiste adres. Je kunt namelijk altijd terecht bij één van de modeadviseurs. Maik heeft dit zelf mogen ervaren en hij is heel goed geholpen. Vanwege zijn uitstraling, haarkleur en huid kreeg hij een bruine outfit aangemeten, en die staat hem geweldig!

modeadviseurs

Kapper en kinderhoek bij Only for Men

Wat extra leuk is, is dat er voor de kinderen een fijne plek is om even wat tv te kijken. Zo kun je als ouder rustig winkelen, zonder dat je de kinderen steeds uit een kledingrek of een etalage hoeft te plukken. Bovendien is er bij Only for Men een kapper in huis. Wie het shoppen meteen wil combineren met een nieuw kapsel, is aan het juiste adres. Zo ben je nog minder tijd kwijt, handig toch?

nieuw overhemd maik

Conceptstore

Eigenlijk is Only for Men meer dan alleen een winkel waar je kleding kunt kopen. Het is een conceptstore waar je naast kleding, nog veel meer mooie spullen voor mannen kunt aanschaffen. Denk aan boeken, koptelefoons, pasjeshouders, barbecuespullen, elke ultieme mannendroom komt bij Only for Men in vervulling. Bovendien is er een bar waar je wat lekkers kunt drinken: de koffie smaakte heel goed!

conceptstore only for men

Vaderdag idee

Mocht jij in de buurt van één van de 15 winkels van Only for Men wonen, dan is dit zeker een leuke tip om te gaan shoppen voor vaderdag. Dat kun je natuurlijk zelf doen, op zoek naar een cadeautje, maar je kunt natuurlijk ook aanstaande zondag je eigen vader of je man meenemen om een leuk cadeau zelf uit te kiezen! Gewoon al verrassing, dus niks vertellen, eventueel zelfs een blinddoek om en meenemen maar. Ga je daarna nog even lekker lunchen in de buurt en ik weet zeker dat je een geweldige vaderdagbeleving creëert!

outfit maik only

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Only for Men Voorburg
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #230
Volgend artikelMijn ervaring met Moskinto
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in