Hippe zomerse sandalen


Sandalen
, daar kan ik dus geen genoeg van krijgen hè? Herkenbaar? Ik heb er graag heel veel en in verschillende kleuren. Dan kan ik bij elk jurkje dat ik draag weer nieuwe hippe zomerse sandalen aantrekken. Soms vind ik een hakje mooi, dat staat net wat eleganter, maar het loopt minder fijn. Ik zorg dus ook altijd dat ik sandaaltjes heb waar ik langere stukken op kan lopen. Vooral handig op vakantie.

Hippe zomerse sandalen

Ik koos in het voorjaar 2 paar nieuwe sandalen, waar ik veel op gelopen heb. Ik had trouwens nog sandalen van vorig jaar die heerlijk lopen, maar deze zijn bruin met goud. Ik miste zwart, dus heb dit seizoen twee paar zwarte sandalen erbij gekocht. Eentje met een vrij hoge hak en platte, waar ik langer op kan lopen Ik kocht deze sandalen bij Sacha schoenen.

Waar staat Sacha voor?

Sacha, heeft een eigen en innovatieve kijk op mode. Deze unieke view maakt dat ze juist not-for-basics gaan. Fans van Sacha schoenen zijn ‘young at heart’ waarbij lifestyle belangrijker is dan je leeftijd. Ze dureveniet een statement te maken met hun uiterlijk en stijlkeuze. Zelfbewuste vrouwen dus, die open staan voor nieuwe ideeën en out of the box durven te zijn. Ze zijn avontuurlijk en kiezen hun eigen weg.

Sneakers

Tot slot zijn ook sneakers helemaal hip momenteel. Je draagt ze onder een spijkerbroek, jumpsuit of soms zelfs een trendy jurkje. Die moest ik dus ook hebben. Ik zag sneakers in jeansstof en dat vond ik helemaal leuk. Heb die dus ook gekocht en ik ben verbaasd over hoe ontzettend lekker ze lopen. Ik ga er zelfs op wandelen, zo fijn zitten ze! Meestal heb ik ze aan met blote voeten, dat kan heel goed, want ze zijn zacht van binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here