Hippe zomerse sandalen


Sandalen
, daar kan ik dus geen genoeg van krijgen hè? Herkenbaar? Ik heb er graag heel veel en in verschillende kleuren. Dan kan ik bij elk jurkje dat ik draag weer nieuwe hippe zomerse sandalen aantrekken. Soms vind ik een hakje mooi, dat staat net wat eleganter, maar het loopt minder fijn. Ik zorg dus ook altijd dat ik sandaaltjes heb waar ik langere stukken op kan lopen. Vooral handig op vakantie.

Hippe zomerse sandalen

Ik koos in het voorjaar 2 paar nieuwe sandalen, waar ik veel op gelopen heb. Ik had trouwens nog sandalen van vorig jaar die heerlijk lopen, maar deze zijn bruin met goud. Ik miste zwart, dus heb dit seizoen twee paar zwarte sandalen erbij gekocht. Eentje met een vrij hoge hak en platte, waar ik langer op kan lopen Ik kocht deze sandalen bij Sacha schoenen.

Waar staat Sacha voor?

Sacha, heeft een eigen en innovatieve kijk op mode. Deze unieke view maakt dat ze juist not-for-basics gaan. Fans van Sacha schoenen zijn ‘young at heart’ waarbij lifestyle belangrijker is dan je leeftijd. Ze dureveniet een statement te maken met hun uiterlijk en stijlkeuze. Zelfbewuste vrouwen dus, die open staan voor nieuwe ideeën en out of the box durven te zijn. Ze zijn avontuurlijk en kiezen hun eigen weg.

Sneakers

Tot slot zijn ook sneakers helemaal hip momenteel. Je draagt ze onder een spijkerbroek, jumpsuit of soms zelfs een trendy jurkje. Die moest ik dus ook hebben. Ik zag sneakers in jeansstof en dat vond ik helemaal leuk. Heb die dus ook gekocht en ik ben verbaasd over hoe ontzettend lekker ze lopen. Ik ga er zelfs op wandelen, zo fijn zitten ze! Meestal heb ik ze aan met blote voeten, dat kan heel goed, want ze zijn zacht van binnen.

Vorig artikelHip en hot ben jij met de nieuwste schoenen fashion
Volgend artikelPrullenbakken die matchen met je interieur
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in