Hippe handschoenen en hippe regenkleding

suede-handschoenen-rood-huesca_154x220Handschoenen zijn in deze periode van het jaar echt nodig. Ik fiets elke dag naar mijn werk en met het winterse weer kan je niet zonder. Online mooie, hippe handschoenen vinden valt echter niet mee. En dan moeten het uiteraard nog lekkere warme zijn ook. Toch heb ik ze gevonden! Bij FashionGloveZ hebben ze een breed scala aan wollen, leren en suède dameshandschoenen.  Ik koos een stel van Laimbock, een écht kwaliteitsmerk met heel mooi aanbod aan comfortabele handschoenen.

Toen de herfst vorig jaar begon, ben ik bij het zusje van FashionGloveZ, FashionBootz, prima geslaagd voor hippe regenlaarzen. Ik was het helemaal zat om door de plensregen te fietsen en daardoor met natte schoenen op mijn werk te komen. De regenlaarzen zijn echt een uitkomst en daarnaast zien er heel leuk uit. Ik stop gewoon een stel gewone laarsjes in mijn tas en loop de hele dag fijn op droge voeten!

evercreatures-ditsy-dots-short-rood_154x220

En dan nog een regencape natuurlijk. Het merk HappyRainyDays vind ik fijn. Alle producten zijn water- en winddicht, ademend, functioneel, comfortabel en toch hip qua uiterlijk. De waterdamp van de regen wordt naar buiten afgevoerd, zodat warmteophogingen worden voorkomen.  Door de 100% katoen gevoerde binnenkant die transpiratievocht opneemt, weet je dus zeker dat je in de regenkleding van HappyRainyDays niet gaat zweten.

happyrainydays-regencape-rood-petra-regenponcho

*ik denk dat jullie na het lezen van de blog wel doorhebben wat mijn favoriete kleur is?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here