Hippe handschoenen en hippe regenkleding

suede-handschoenen-rood-huesca_154x220Handschoenen zijn in deze periode van het jaar echt nodig. Ik fiets elke dag naar mijn werk en met het winterse weer kan je niet zonder. Online mooie, hippe handschoenen vinden valt echter niet mee. En dan moeten het uiteraard nog lekkere warme zijn ook. Toch heb ik ze gevonden! Bij FashionGloveZ hebben ze een breed scala aan wollen, leren en suède dameshandschoenen.  Ik koos een stel van Laimbock, een écht kwaliteitsmerk met heel mooi aanbod aan comfortabele handschoenen.

Toen de herfst vorig jaar begon, ben ik bij het zusje van FashionGloveZ, FashionBootz, prima geslaagd voor hippe regenlaarzen. Ik was het helemaal zat om door de plensregen te fietsen en daardoor met natte schoenen op mijn werk te komen. De regenlaarzen zijn echt een uitkomst en daarnaast zien er heel leuk uit. Ik stop gewoon een stel gewone laarsjes in mijn tas en loop de hele dag fijn op droge voeten!

evercreatures-ditsy-dots-short-rood_154x220

En dan nog een regencape natuurlijk. Het merk HappyRainyDays vind ik fijn. Alle producten zijn water- en winddicht, ademend, functioneel, comfortabel en toch hip qua uiterlijk. De waterdamp van de regen wordt naar buiten afgevoerd, zodat warmteophogingen worden voorkomen.  Door de 100% katoen gevoerde binnenkant die transpiratievocht opneemt, weet je dus zeker dat je in de regenkleding van HappyRainyDays niet gaat zweten.

happyrainydays-regencape-rood-petra-regenponcho

*ik denk dat jullie na het lezen van de blog wel doorhebben wat mijn favoriete kleur is?

 

Vorig artikelValentijns-lollies & appel chips met hartjes
Volgend artikelKleertjesdoos voor de mooiste tweedehands kinderkleding
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in