Hip en kwalitatief goed ondergoed

Ondergoedvoorkinderen2013Dat kinderondergoed een feestje kan zijn, wist ik al geruime tijd. Maar dat het nu ook feest is bij Ondergoed voor Kinderen, dat wist ik nog niet! Ze bestaan dit jaar 5 jaar, dusse….waar zijn de slingers? Je wordt zo vrolijk van deze webwinkel. Naast dat ze een heel uitgebreide collectie kinderondergoed hebben met merken als Claesen’s, Bjorn Borg, Vingino, maar ook basics van Petit Bateau en Ten Cate, rekenen ze geen verzendkosten. Wil je een idee krijgen van de zomercollectie 2013, check dan even dit filmpje.

ballon

Wil jij ook hip en kwalitatief goed ondergoed aanschaffen? Dan kan dat nu bij Ondergoed voor Kinderen  met een speciale korting van 15% voor Hip & Hot lezers! Gebruik hiervoor de code hipenhot2013, deze is geldig tot 15 april 2013

ondergoedvoorkinderen20132

Vorig artikelOteez shirts bij Pimpyourkids
Volgend artikelKoninginnedag goodiebag
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in