NetGeboren

Er is een nieuwe website geboren! Bij NetGeboren kun je terecht om gratis een geboortebericht te plaatsen en om een kraamlijst te maken. Zo kunnen je familie en vrienden zeker iets uitkiezen wat je graag wilt hebben. Wel zo handig! En je hoeft niet bang te zijn dat er niks tussenzit wat je aanspreekt, want NetGeboren verkoopt veeeeel! De hipste merken en de uniekste spulletjes. Originele verzorgingstassen, aankleedkussens die extra groot zijn (handig!), de leuke sieraden van ProudMaMa, maar ook superleuk speelgoed van uiteenlopende merken die je niet veel tegenkomt. Ik raak niet uitgekeken op de site van NetGeboren en kom steeds weer iets anders nieuws tegen. Dat komt waarschijnlijk omdat ze voortdurend op zoek blijven gaan naar hippe producten om het assortiment mee aan te vullen. Dit is dus geen site waar je 1 keer kijkt en nooit meer, nee, deze moet op zeker in je favorieten omdat er steeds leuke nieuwe dingen bij komen!

NetGeboren stelt 2 armbanden Basic van Proud MaMa beschikbaar voor de winactie. Hiervoor moet je natuurlijk weer een vraag beantwoorden. Dat is dit keer de volgende: wat vind jij het leukste artikel dat binnenkort verwacht wordt en waarom? Geef het door via dit formulier en wie weet loop jij straks met zo’n hippe armband, of mag je ‘m aan iemand cadeau geven! Deze actie loopt tot 9 augustus 2010.

Vorig artikelLizzy de Vlinder
Volgend artikelLaflo
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here