Oishi-M

Er is een nieuw Australisch merk op de Nederlandse baby- en kinderkleding markt waar ik héél enthousiast van wordt. Zo enthousiast zelfs, dat ik het al in huis heb gehaald. Een rokje voor Sterre, wat er helaas wat klein uit ziet en waarvan ik bang ben dat iemand anders daar maar heel blij mee moet worden, en voor beide kindjes een te gek funky t-shirt voor de komende zomer. Yuren heeft het vandaag al aangehad met een wit shirt met lange mouwen. Ik vond het zo leuk dat ik niet meer langer kon wachten. De stofjes zijn lekker zacht en dun, ideaal dus voor de zomer. En het merk is zo funky, zo origineel! Het gaat om Oishi-M en het wordt verkocht bij Jeej.nl. Erg leuk zijn ook de spijkerbroekjes. Gemaakt van een soepele jeansstof en ruimte voor luierbilletjes. Alle broeken zijn extra lang en geschikt gemaakt om eerst een tijdje om te slaan, zo gaat de broek twee maten mee. De broekjes zijn niet alleen comfortabel, maar ook super hip:  bij elk model is de spijkerstof afgewisseld met een retrolap op de billen en/of pijpen, in vrolijke gestreepte of gebloemde dessins. Aansprekende namen als Wishflower jeans en Burnt Blossom maken het plaatje compleet. Tot slot ben ik bijzonder gecharmeerd van de “shrug”. Een stoer soort vest, met capuchon maar zonder mouwen en een gedeeltelijk open rug. Lastig uit te leggen, maar je moet het gewoon gezien hebben, kijk hier en ontdek hoe leuk! Ik moet helaas nog even wachten op de juiste maat voor mijn jongentje.

Namens Jeej mag ik alle Hip & Hot lezers een korting aanbieden van 10% op de gehele collectie! Deze korting is tot 14 maart 2011 geldig en de code die je moet gebruiken is HipenJeej01.

Vorig artikelHip onderweg met luiers
Volgend artikelStuck up chewing gum
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in