LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen

LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen
SCHEVENINGEN – Ground breaking van LDC Legoland Discovery Centre
COPYRIGHT RONALD SPEIJER

Wij kijken er al maanden naar uit, de opening van het LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen. Bijna alle kinderen zijn wel fan van LEGOLAND®. Wij hebben enorm genoten van ons bezoekje aan Legoland Billund in Denemarken afgelopen zomer. Duitsland staat nog op onze wishlist, maar nu kunnen we ook dichtbij gaan genieten van Legoland, namelijk in Scheveningen.

LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen

Er is nu iets heel leuks. Op zaterdag 2 en zondag 3 mei organiseert LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen het ‘First To Play-weekend’. Hier kunnen de echte legofans en -liefhebbers als allereerste de nieuwe attractie ontdekken. Nog vòòr de officiële opening dus! Ook jaarpassen met speciale toegang tot het ‘First To Play-weekend’ zijn reeds te koop: voor €95 per persoon kunnen families het LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen het hele jaar door bezoeken. Als extraatje krijgen bezoekers bij aanschaf van een jaarpas een exclusieve ‘Annual Pass Collectors Brick’, speciaal gemaakt voor de 27e vestiging in Scheveningen. Tickets voor dit weekend zijn nu verkrijgbaar zolang de voorraad strekt via deze link.

De officiële opening

LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen gaat officieel pas open voor publiek op 7 mei. Een slimme timing, want de meeste kinderen hebben dan meivakantie. Wie wil er dan niet naar een wereld vol kleur, creativiteit en plezier voor kinderen van 3 tot 12 jaar? Iedereen toch?

Wat is er te zien en te doen in het LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen?

In de attractie vind je verschillende LEGO® Bouw & Speel Zones, een 4D Bioscoop, de Fantasie Express en nog veel meer. Alle highlights van Den Haag zijn nagebouwd met lego, en er gebeurt van alles in Miniland. De 4D bioscoop is zeker ook een aanrader. Met een speciale 3d bril op is het net of je er in zit, daarbij worden je zintuigen extra geprikkeld door wind, regen en nog veel meer. Een geweldige beleving dus! Kom jij ook?

LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen kinderen
SCHEVENINGEN – Ground breaking van LDC Legoland Discovery Centre
COPYRIGHT RONALD SPEIJER
Vorig artikelWaarom een powerbank zo handig is
Volgend artikelVogel Vliegop, een prentenboek over een bozige vogel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in