HipKlassiek

Volgens mij gaan er toch wel aardig wat sieraden over de toonbank deze dagen. Die moeten natuurlijk onder de boom. Vrouwen kunnen altijd een mooie ketting of een hippe armband gebruiken. Ik in ieder geval wel. Iets passends bij een leuk kerstjurkje ofzo. Heel leuk bij HipKlassiek zijn de sieraden met Delftsblauw erin. Subtiel, maar o zo leuk. Of de houten armbanden. Die zijn om mijn smalle polsjes te grof, jammer genoeg, maar niet iedereen is zo ielig als ik en ik weet zeker dat ze heel leuk staan als je wat stevigere polsen hebt dan ik. Nou ja, hoe dan ook, HipKlassiek moet je zeker even bekijken als je nog een leuk kerstkado zoekt of voor jezelf nog een mooi sieraad wilt aanschaffen.

Namens HipKlassiek mogen wij een hippe Woodies armband van blank hout met bedels (t.w.v. €12,50) weggeven. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, een beetje moeite moet je er wel voor doen. Laat ons het antwoord op deze vraag weten: Hoe heet de lijn met Delfts Blauwe kralen op HipKlassiek? Je geeft het weer door via dit formulier. Deze actie loopt tot 18 januari 2011.

En dat is nog niet alles. Wie nu bij HipKlassiek een sieraad koopt krijgt een korting van maarliefst 20% met de code hhactie. Deze kortingsactie loopt tot 1 januari 2011.

Vorig artikelTot aan je knieën!
Volgend artikelInbakeren met Babyknotje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in