Inbakeren met Babyknotje

Over inbakeren zijn de meningen verdeeld, maar ja, waarover nu eigenlijk niet? Het hoeft niet voor elk kindje te werken, maar in Rusland zweren ze er bij. Wij hebben het ook gebruikt bij Sterre. Die lag zichzelf altijd zo wakker te woelen als kleine baby, dat het haar wel rust gaf. In het begin, later werd dat weer minder. Hoe dan ook, inbakeren kan heel goed werken. Heb je een baby die slecht slaapt of onrustig is in bed, dan is inbakeren zeker de moeite waard om te proberen. Nu is dat best een gedoe. Ik deed het destijds met 2 hydrofiele luiers, dat had de kraamhulp me geleerd. Echt goed bleef dat nooit zitten en handig vond ik het ook niet met zo’n beweeglijke baby. Toen kwamen er andere inbakersystemen, handig, maar vaak saai. Tegenwoordig hoeft zelfs dat niet meer, inbakeren kan nu ook retro en hip met de inbakerzakken van Babyknotje! Die zijn echt geweldig leuk en heel handig in het gebruik. In een minuut tijd leg je je kindje rustig in zijn of haar bedje. De inbakerzakken van Babyknotje zijn helemaal veilig en door de leuke stoffen een sieraad in elke babykamer! Ze verkopen er trouwens ook nostalgische retro slaapzakjes. Had ik eerder moeten weten…

 Zo leuk! Ik mag onder de Hip & Hot lezers een cadeaubon van 20 euro verloten die je kunt inwisselen bij de bestelling van zo’n hip retro inbakerzakje of slaapzakje. Je moet er wel iets voor doen. Ik wil heel graag weten welke andere leuke site met hippe baby- en kinderkleding van dezelfde eigenaresse als Babyknotje is. Het antwoord geef je door via dit formulier. De actie loopt tot 19 janauri 2011.

Vorig artikelHipKlassiek
Volgend artikelBaggy Bash
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in