Mies & Moos

popIk struinde over de Kleine Fabriek en hield stil bij een kraam met onweerstaanbare spulletjes. Alleen al die hippe jurkjes, superorigineel en handgemaakt. Geweldig voor lieve, mooie meisjes. Echt kleertjes om aan te schaffen voor een bijzondere gelegenheid, om er daarna nog lang van te kunnen genieten. Er zijn niet alleen jurkjes voor de kindjes, maar ook voor de poppen. Leuke poppen Lijsje en Lin bijvoorbeeld. Dat worden de beste maatjes van je kindje! Dit en nog veel meer mooie spuleltjes vind je in de webshop van Mies & Moos. Uberhippe pyama’s, daarmee wordt omkleden en naar bed gaan een feest! De collectie van La Marelle is in 1 woord GEWELDIG en ook zeer uitgebreid. Kaarten, kleurboeken, tassen, sieraden, ze hebben het allemaal. Mies & Moos heeft een leuke site, alleen die is al bijzonder genoeg om eens te bekijken. En dan die spulletjes…oef!

poppenjurk

Lezers van Hip & Hot zijn bofferds. Want wij mogen namens Mies & Moos zo’n superleuke Lin of Lijsje pop weggeven! Dan komt nu de vraag waarop je antwoord moet geven om kans te maken op deze leuke prijs: welk merk verwacht Mies & Moos binnenkort? Laat het weten via dit formulier en wie weet heb jij het sinterklaascadeautje voor je zoon of dochter al wel binnen! Deze actie loopt tot 26 november 2009.

winter'08Leonie

Vorig artikelPSikhouvanjou
Volgend artikelKeet & Koter
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in