Lovelies

Natuurlijk, verantwoord en fasionable snoepen. Dat klinkt goed! En dat kan vanaf nu bij Lovelies. Als je op de website kijkt, komen de lekkere producten je meteen tegemoet. Geen standaard lekkernijen, nee iets geheel anders en daar hou ik van. Lovelies is het bedrijf van de zusjes Shirley, Rabia en Shahnaaz. Samen bedenken en maken ze de zoete lekkernijen. Bij Lovelies kun je kiezen uit vijf productlijnen. De Fruitsiqles, Macarons, Shortbread Cookies, Chocsiqles en de Milk & Tea Tasty’s. Ook als je niet precies weet wat het is, klinkt het al lekker. Wat zo fijn is, is dat alle producten vers en op bestelling worden bereid. Zo weet je zeker dat wat je besteld heerlijk vers is.

Names Lovelies mogen we 5x een Fruitsiqle, in een smaak naar keuze weggeven. Zo kun je zelf proeven hoe heerlijk de producten zijn. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: In welke smaken kun je de Lovelies Macarons kopen? Deze actie loopt tot 26 juli 2012.

Ga je een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van de code Hip&Hot, want dan krijg je 10% korting op je bestelling. De code is geldig tot 31 juli 2012.

Vorig artikelTypisch jij!
Volgend artikelProud MaMa
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in