Personaliseer je slimme thermostaat nu met ThermoArt

thermoart reisEen tijdje geleden schreef ik al eens over de ThermoSmart, een slimme thermostaat die je helpt je verbruik inzichtelijk te maken en bovendien te besparen. Tevens kun je er andere apparaten op aansluiten en dit alles bedienen met je Smartphone. Naja, wat de voordelen allemaal zijn kun je lezen in deze blog, maar vandaag wil ik onder de aandacht brengen dat je de ThermoSmart nu helemaal naar je eigen wensen kunt aanpassen.

ThermoArt

ThermoSmart speelt hiermee in op een belangrijke trend: een statische folie die je op het front van deze slimme Wi-Fi thermostaat kunt plakken. Van kant-en-klare designs tot depersonaliseerde ontwerpen, met ThermoArt haal je een knap kunstje in huis. Of je nu kiest voor een kindertekening, een mooie vakantiefoto of gewoon een grafische afbeelding die mooi past in je huis, het kan allemaal

De statische folie is ontwikkeld om gemakkelijk op het front van de ThermoSmart aan te brengen en te verwijderen wanneer je bijvoorbeeld een nieuw of ander design wilt gebruiken. Door slimme techniek ondervinden de verlichte touch-knoppen en het scherm geen hinder van de folie. Klanten kunnen kiezen uit een kant-en-klaar ontwerp of voor een volledig eigen design gaan.

thermoart stip

ThermoArt is te koop via de website van ThermoSmart en kost slechts €14,95.

thermoart grafisch

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #63
Volgend artikelBinnenkijken bij… Judith van Hip & Hot
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in