Hippe Hoesjes

De iPhone 4 is uit! Ik ben in de ongelukkige omstandigheid dat ik nog tot september moet wachten tot ik ‘m ontvang, maar ik mag wel meegenieten met die van mijn wederhelft. Hij heeft ‘m intussen al een weekje in huis. Vele anderen zullen volgende week aan de beurt zijn. Hoe het ook zij, bij een nieuwe telefoon hoort een nieuw hoesje! En waar kun je daarvoor beter terecht dan bij Hippe Hoesjes? Hier vind je uberhippe, handgemaakte hoesjes voor je telefoon, blackbarry, iPhone of iPad. Of wellicht zelfs voor je camera, laptop, mp3-speler of brillenkoker. Als je dat wilt, verzorgd Hippe Hoesjes zelfs een op maat gemaakt hoesje voor jouw unieke gadget. Alles is mogelijk! Hippe Hoesjes maakt ze zelf, of haalt handgemaakte hoesjes van andere hippe merken in huis. Wie dus hipperdepip voor de dag wil komen met zijn of haar nieuwe iPhone, bestelt nu een hoesje, zodat je deze op tijd in huis hebt. Ik vind zelf de appeltjes geweldig leuk…

Natuurlijk mag ik namens Hippe Hoesjes ook een hoesje met oordopjesvakje naar keuze weggeven! Dan willen wij wel weten van welk merk dat leuke appeltjes hoesje is. En dat geef je dan natuurlijk door via dit formulier. Wie weet pronkt jouw gadget dan straks in zo’n hip hoesje naar keuze! Deze actie duurt tot 13 september 2010.

Vorig artikelVeterketting voor jongens & stoere meiden
Volgend artikelFlobberdewotsky
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in