Kidsdinge

A shame dat ik de webshop Kidsdinge niet voor de decembermaand met jullie gedeeld heb. Een walhalla aan hippe, superleuke kinderspulletjes! Die gaat regelrecht mijn favorieten in, en ik weet haast zeker ook in die van een hoop lezers. Leuke spelletjes, speelgoed, knutselspul, boeken, bakspul, je kunt het niet bedenken of ze hebben het. En dan ook nog in zijn meest originele vorm. Ik bedoel, je hebt memory en memory. Kidsdinge heeft een hilarische memory: I never forget a face. Heel multicultureel en daardoor bijvoorbeeld ook erg geschikt voor op scholen met meerdere nationaliteiten. Ook de mama’s kunnen hun slag slaan hoor, ik zou zelf heel blij worden van het boek “Geluk, the world of happiness”  of de houten nesting dolls, of die enorm leuke hartjes paperclips die ik, ja ik beken, zojuist in mijn winkelmandje gelegd heb… Nou, jullie horen het al, dit is weer een toppertje. Gauw naar Kidsdinge en probeer je hand maar eens op de knip te houden (lukt niet, denk ik)

Namens Kidsdinge mag ik zo’n hele leuke set Nesting dolls Animal van Ingela P Arhennius  weggeven! Dat vind ik nou eens hartstikke leuk. Het enige wat je hoeft te doen is via dit formulier ons te laten weten wat jij het leukste artikel op de site van Kidsdinge vindt. Dat wordt vast wel moeilijk, want er is zoveel leuks… Deze actie duurt tot 9 februari 2011.

Vorig artikelKinderverjaardagskaarten
Volgend artikelUimi
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in