Ouders Natuurlijk Beurs

prismareErg leuk om op Hip & Hot te vertellen over de Ouders Natuurlijk Beurs. Deze beurs is gericht op (aanstaande) ouders die alles willen weten over natuurlijk ouderschap. Er zullen workshops zijn en lezingen gegeven worden, er is informatie over het dragen van je kindje in een draagdoek, borstvoeding geven, natuurlijke verzorgingsproducten, houten speelgoed, eerlijke baby- en kinderkleding en nog veel meer. Natuurlijk is er ook aan de kindjes gedacht, ook voor hen zijn er activiteiten en plekjes om rustig te voeden of te verschonen. Jeej is van de partij met onder andere de eerlijk geproduceerde merken babykleding van Kice Kice en Eternal Creation en ik deel mijn kraam met Trotse Moeders. Voor andere deelnemende bedrijven kun je kijken op de website van Ouders Natuurlijk. En je vindt er natuurlijk ook het programma van deze dag.

Ouders Natuurlijk

Lijkt het je leuk? Zet dan 15 november 2009 in je agenda. De beurs is van 10 uur  tot 17.00 uur en vindt plaats in Enschede, het gebouw Prismare aan de Roomweg  167D. Een routebeschrijving en informatie over parkeergelegenheid zijn ook te vinden op de site. Dan tot slot: kaarten kosten €11,50 voor volwassenen en €7,50 voor de kinderen en je bestelt ze hier.

3fotos

Vorig artikelHippe leggings, leuke broekjes
Volgend artikelSnoeza
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in