Hippe tuinsets voor de kids

Ik vind de zomer heerlijk, het nazomeren ook. De kinderen spelen het liefst de hele dag buiten. En ’s avonds, als de kinderen naar bed zijn, zitten we graag nog even met z’n tweetjes buiten aan tafel met een hapje en een drankje. Kinderen doen graag hun ouders na en vinden het daarom erg leuk om dezelfde spulletjes te hebben als papa en mama. Om ook gezellig aan hun eigen tafel mee te barbecueën bijvoorbeeld. Zijn deze tuinsets voor de kinderen dan niet echt te gek?

kindertuinmeubelen

  1. Geschikt voor binnen en buiten. Robuuste tuinset van steigerhout met 4 krukjes.
  2. Via bol.com vond ik dit setje voor 2 kindjes.
  3. Zand- en watertafel om te spelen, picknicktafel om te kleuren, te bouwen en te eten. Met twee bakken en parasol.
  4. Wij zijn gek op teak en bij Puurteak vond ik dit prachtige setje met inklapbare stoelen.
  5. Keigaaf! Houd je van design? Deze bank, stoel en tafel in keivorm van Magis – Me Too is ontworpen door Javier Marisca. Een absolute blikvanger in je tuin.
Vorig artikelElke dag (en nacht!) naar het strand: een eigen strandkamer
Volgend artikelWie, wat, waar op Instagram: @aflamingoaday
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in