Vier je kinderfeestje op de catwalk!

studio lauris catwalk kinderfeestjeAfgelopen week werd Lenthe 7 jaar en daar hoorde natuurlijk een spetterend kinderfeestje bij! Ze heeft 7 kinderen uitgenodigd voor een heus Glitter & Glamour kinderfeestje bij Studio Lauris. Zij organiseren originele kinderfeestjes die zorgen voor plezier èn bovendien een boost geven aan het zelfvertrouwen van kinderen. Hoe ze dat doen, vertel ik verderop in deze blog. Vier je kinderfeestje op de catwalk!

Rijden naar Montfoort

Het catwalk kinderfeestje begon om kwart voor twee. We namen broodjes mee in de auto en reden in een half uurtje vanuit school op ons gemak naar Montfoort. Daar deden we eerst een plaspauze, want Laura en Iris gaven ons als tip dat de wc buiten de ruimte is. Dat loopt wat lekkerder op de catwalk.

studio laurier

Limonade en snoepbuffet

Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen door Laura en Iris. Er stonden al stoelen klaar voor de meiden. Op tafel stonden feestelijke glazen limonade en een snoepbuffet. Daar mocht eerst wat van gekozen worden. Na het snoepen en drinken werden de cadeautjes neergelegd op de catwalk. Door middel van een stopspel op hippe muziek, mochten de cadeautjes één voor één worden geopend. Lenthe is verwend!

snoepbuffet studio laurier

De eerste stappen op de catwalk

Daarna gingen de meisjes hun eerste voorzichtige stappen op de catwalk lopen. Voordat ze dat zelf mochten doen, kregen ze eerst een uitleg van Laura. Zij vertelde hoe fotomodellen lopen, welke poses ze aannemen en dat je vooral rechtop moet lopen. De kinderen vonden het prachtig en waren heel goed aan het opletten. Daarna werd de muziek hard gezet en mochten ze zelf over de catwalk oefenen met wat ze net geleerd hadden. Het grappige was, dat je ze steeds opnieuw zag groeien in hun rol. Ik kan me voorstellen dat ze hier veel zelfvertrouwen van kregen!

Vier je kinderfeestje op de catwalk!

Pauze moment

Van al dat concentreren en oefenen krijg je natuurlijk weer dorst, dus het was tijd om uit te rusten en even wat te drinken (en nog wat te snoepen!) De meiden kletsten lekker met elkaar en de muziek stond lekker hard. Het was moeilijk om stil te blijven zitten met zulke toffe muziek. De kinderen keken alvast rond naar de prachtige jurken en accessoires die ze zagen hangen. Vol glitter & glamour. En veel roze natuurlijk. Dat doet het altijd goed bij meiden.

accessoires kinderfeestje

Make-up cursus

Geen modellen zonder make-up, dus na de pauze ging de hele groep naar een aparte ruimte, die wel de kleedkamer van een bekende filmster leek. Met van die spiegels met lampen er omheen enzo. Overal lag een papier met een hoofd erop. Eerst kregen ze uitleg over hoe je make-up gebruikt. Daarna mochten ze zelf oefenen op het papier. Toen iedereen snapte hoe je kunt make-uppen, mochten ze zichzelf en elkaar gaan opmaken (met soms wat hulp). Dat was natuurijk dikke pret! Ik vond het prachtig om te zien hoe sommige meiden heel serieus in de spiegel aan de slag gingen. Met een mooi resultaat! Ze zagen er uit als echte modellen.

make-up

De finale catwalk

Nadat iedereen een mooie jurk en bijpassende accessoires had uitgekozen en aangetrokken, nog een keer had geoefend op de catwalk en de make-up was bijgewerkt, kwam de grote finale. De kinderen mochten nog één keer op hun allerbest de catwalk aflopen. Ze maakten met elkaar een fontein en deden mooie poses alsof ze volleerde modellen waren. Prachtig om te zien. Rond kwart voor vier kregen ze een diploma en namen we afscheid van de zussen die ze zoveel geleerd hadden. In de auto werd niet meer zoveel gezegd, zo moe waren ze. Maar pannenkoeken gingen er nog wel in.

tekeningen make up studio lauris

Onze ervaring bij Studio Lauris

Lenthe zei over haar kinderfeestje: “Dit was het leukste feestje dat ik ooit heb gehad!” Dat zegt al wel genoeg natuurlijk. Maar ik zal ook nog mijn mening geven. Ik vond Laura en Iris leuke meiden, die duidelijk goed wisten wat ze deden. Je kunt de jarenlange ervaringen met kinderen merken. Ze hadden de groep goed onder controle en het was geen hysterisch kinderfeestje. Alles werd heel goed begeleid en dat vond ik erg prettig. Ik kon als ouder dus ook echt genieten van het feestje, foto’s maken en de kinderen observeren. Dat was zo leuk om te zien. Ik vind dit kinderfeestje op de catwalk een dikke vette aanrader!

diploma kinderfeestje catwalkcatwalk oefenen

Andere leuke kinderfeestjes?

Wil je nog meer tips voor kinderfeestjes? Een disco-feestje is bijvoorbeeld ook heel leuk! Heb jij nog meer tips? Laat het weten!

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Vier je kinderfeestje op de catwalk!
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelStedentrip Edinburgh, wat moet je zien?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #223
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in