Koken voor kleine sterren

Ben jij ouder van een jong kind? Heb je het druk en vind je gezondheid (vooral die van je kids) belangrijk? Wil je graag gezond koken, maar ontbreekt het je soms aan tijd? Dan moet je vooral even verder lezen, want dan heb ik een geweldige tip voor je. Er is namelijk een superleuk kookboek uit gekomen: Koken voor kleine sterren. Dit kookboek, recent uitgebracht door Susan Weenink, is van sterrenniveau. Maar wel voor iedereen toegankelijk. Je hoeft absoluut geen superkok te zijn om er mee aan de slag te kunnen! Ook Ron Blaauw, Julius Jaspers, Alain Caron en Wim de Jong hebben aan dit boek meegewerkt. Naast recepten vind je in dit boek bevat bovendien tips over hoe je een moestuin kan opzetten, welke tussendoortjes je kan maken als je op stap gaat en interviews over hoe het er bij andere gezinnen aan toe gaat aan tafel. Je koopt het boek in de webshop van Koken voor kleine sterren. In deze webshop vind je trouwens nog veel meer leuks op eet- en drink gebied voor kleine kinderen, zoals bijvoorbeeld legobestek, kinderchopsticks of dinnersaurs.

Op alle artikelen uit de webshop ontvang je deze maand 10% extra korting. Dat komt dus nog bovenop de korting die sommige artikelen al hebben. Dit is met uitzondering van het boek, maar…dat kun je winnen! Laat ons via dit formulier weten wat de prijs is van Koken voor kleine sterren. Deze actie loopt tot 9 juli 2011.

Vorig artikelL4A Ontwerpen
Volgend artikelKatavu
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in