Wie, wat, waar op Instagram: @aflamingoaday

aflamingoaday politie Flamingo’s zijn ineens hartstikke hip. Dietske was de trend voor en begon een jaar geleden het account @aflamingoaday.

Iedere dag een foto met een knalroze flamingo in de hoofdrol. Met haar creativiteit weet ze dagelijks een glimlach op mijn gezicht te toveren.

Wanneer en waarom ben je begonnen met Instagram?

Ik ben precies een jaar geleden begonnen met dit projectje. Ik heb altijd veel gefotografeerd, maar ik kwam er de laatste jaren niet meer zo aan toe. Ik miste de creativiteit en zocht iets waarmee ik toch dagelijks even een creatief momentje had.

Per toeval kwam ik het Playmobil flamingootje tegen. Ik hou van roze en van vogels. Tijdens de zomervakantie ontstond zo het idee van een dagelijks fotoprojectje met een plastic flamingootje.

Welke foto die je zelfgemaakt hebt vind je het mooiste?

Poeh mooi? Het gaat mij meer om grappig. Hoewel ik wel strak probeer te fotograferen. Ik denk dat ik wel happy ben met de foto met de camera en zonnebril. Het is ook mijn profielfoto op Instagram nu. Simpel, clean en funny.

flamingoaday

Achter welke foto schuilt het mooiste, leukste, grappigste of verdrietigste verhaal?

De leukste foto’s zijn degene die ik samen met mijn dochter maak. We zoeken dan samen van alles bij elkaar voor een specifiek tafereeltje.

Mijn favoriet is een picknick die we hebben gemaakt in  Artis. We lagen samen in het grasveldje naast de stenen dinosaurus  Fristi in poppenhuisbekertjes te gieten om het zo echt mogelijk te laten lijken. Mensen dachten dat we niet helemaal goed waren geloof ik, maar wij hadden veel lol!

flamingoaday camping

Welke Instagrammers volg je zelf heel graag en waarom?

@Virgin_honey vind ik heel erg leuk. Ik hou er van als iets me verwondert, op een positieve manier.

@Grof_amsterdam vind ik leuk. Ik hou zelf erg van kringloop/recyclen en zij brengen hun producten op een mooie en originele manier aan de man.

Van de plaatjes van @artisticmoods word ik ook altijd blij!

De vraag van degene voor je, ___beautifulmesss___  , heb je wel eens mensen ontmoet, in real life, via Instagram?

Nee, dat is er nog niet van gekomen. Ik zou dat best leuk vinden maar zie nog niet hoe of waarom. Ik verkoop niks en heb ook geen blog of zo. Ik schiet gewoon maffe plaatsjes van een plastic flamingo, that’s it.

aflamingoaday Amsterdam

Vorig artikelHippe tuinsets voor de kids
Volgend artikelDe 7 hipste outfits voor kinderen die passen bij de herfst
Joyce Valkenburg
Joyce Valkenburg ontdekte het bloggen een paar jaar geleden. Het begon als een soort fotoboek voor haar zelf en voor later voor haar 3 kinderen. Het bloggen in combinatie met social media vond ze zo leuk dat ze bij Hip & Hot de plek vond om deze 2 dingen te combineren. Op Twitter, Pinterest en Instagram is ze te vinden op de naam @zjojes. Haar blog heet De Wondere Wereld Van Klein Grut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in