Hippest

Ik haal mijn jurkjes regelmatig bij Hippest vandaan. Een webshop met een hoop leuke merken. Ik ben zelf vooral fan van Who’s that Girl, Blutsgeschwister en Viva Maria. Qua pasvorm zitten deze merken me vaak perfect. En als het niet zo is, dan kun je ze bij Hippest heel makkelijk en goedkoop retourneren. Zo durf ik nog wel eens wat extra’s te bestelllen, als het dan toch niet mooi staat of qua maat niet goed zit dan stuur ik het terug. Binnen een paar dagen heb je dan je geld alweer netjes op je bankrekening teruggestort. De nieuwe collecties druppelen alweer langzaam binnen dus ik houd het in de gaten. Voor de herfst moet er natuurlijk ook weer wat moois worden aangeschaft straks. Gewoon een hippe panty onder een jurk en een mooi vestje en je kunt het herfstige weer trotseren. Lekker retro, die nieuwe collecties! Hippest is dus een prima adres je om je nieuwe outfit bij elkaar te shoppen. Snel, makkelijk, hip en goede voorwaarden.

Gratis verzendkosten voor alle Hip & Hot lezers! Vul bij je bestelling de code HIPENHOT in en dan wordt dit automatisch geregeld. De korting is geldig tot en met 31 augustus 2011.

Vorig artikelHaakje huisje
Volgend artikelMuurstickers van geboortekaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in