Muurstickers van geboortekaartjes

Wij hebben een prachtige muursticker van een boom op de slaapkamer van onze dochter. Ooit was dit onze eigen slaapkamer, nu is de boom vrolijk versierd met hippe vogelhuisjes en past het perfect op de muur in een meisjeskamer. Muurstickers zijn enorm leuk, ze vrolijken elke (kinderkamer) op. Daarom vind ik het ook briljant van Lief, Leuk & Eigen dat zij het mogelijk maken om een muursticker van je geboortekaartje te krijgen. Een eigen ontwerp of een keuze uit het standaard assortiment, het kan allemaal. Kies maat S, M of maat L voor een spectaculair resultaat van 1.30 x 1.30 meter! Deze muurstickers van full colour glanzend materiaal passen perfect op een gladde muur en creëren een bijzondere babykamer. Een eyecatcher van formaat, en heel persoonlijk!

Namens Lief, Leuk en Eigen mag ik een korting aanbieden van 15% op het standaard assortiment muurstickers. Voor wie kiest voor geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen krijgt zelfs 50% korting op een muursticker (S)! Vermeld bij je bestelling de code HHmuur1.

Vorig artikelHippest
Volgend artikelMaskakids
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in