Het vakantiedagboek voor volwassenen

voorkant printable vakantiedagboek volwassenenAls je op vakantie gaat, is het ontzettend leuk om een gratis printable vakantiedagboek voor kinderen mee te nemen. Na publicatie werd zo vaak gedownload, dat Nelleke besloot om òòk een versie voor volwassenen te maken. Het is namelijk ook voor jezelf leuk om elke dag een paar regels te schrijven en te doodlen over de vakantiedag. Je mooiste herinneringen op te slaan, de favoriete adresjes te onthouden, het overheerlijke vakantie eten vast te leggen en natuurlijk de lekkere wijntjes. Samen met je kinderen op een vast moment hiermee aan de slag gaan is extra leuk en waardevol. In deze blog: het vakantiedagboek voor volwassenen.

Lees ook: de handigste gezinsplanner ooit!
Lees ook: 38 dingen die je gefotografeerd moet hebben als je op vakantie bent

Het vakantiedagboek voor volwassenen

Na je vakantie bind je het geheel weer in elkaar en heb je een heel fijn naslagwerk. Bovendien kun je het dus nu samen met je kinderen invullen. Een vast moment op de dag kiezen, bijvoorbeeld na het avondeten, en dan samen aan de slag. Misschien kun je het na afloop zelfs bespreken met je kind. Hebben jullie dezelfde highlights uitgekozen? En wat vonden jullie van het eten? Wat is de mooiste herinnering van die dag? Neem kleurpotloden en pennen mee en natuurlijk de juiste hoeveelheid pagina’s van het dagboek, eventueel al in een mapje, om het netjes te kunnen bewaren.

Zwartwit of kleur?

Het was lastig om te beslissen of we dat in kleur of in zwart/wit zouden doen. Daarom deden we een stemronde op Facebook. Uiteindelijk kwam daar toch de kleurenversie als winnaar uit de bus. Deze kun je hier downloaden. Wil jij toch liever de zwart/wit versie? Niet getreurd. Deze kun je downloaden op de blog van Nelleke!

PS: let op, de voorkant hoef je maar 1 x te printen! 

vakantiedagboek voor volwassenen keuze

 

Vorig artikelHaal méér uit je vakantiefoto’s!
Volgend artikelZò kan die halve finale voetbal niet misgaan!
Nelleke Wouters
In 1976 geboren 'onder de vuurtoren' in het heerlijke Zeeuwse Westkapelle. Voor de liefde verhuisd naar Friesland. Al ruim 9 jaar liever verliefd op Johan (36). Übertrotse moeder van Nelson (3) en Lotus (1). Nelleke is eigenaar van Wouters Vormgeving & Fotografie. Haar meeste opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke zzp’ers. Daarnaast is ze communicatie- en juridisch adviseur bij een bouwbedrijf. Liefde voor woorden, beelden, kleur, eten en muziek. Dagelijks te vinden op Instagram, Pinterest, Facebook & Twitter. De nieuwe huisstijl van Hip & Hot is bedacht door Nelleke en ze ontwerpt free printables én de Hip & Hot Stationery. Daarnaast schrijft ze af en toe een blog over leuke ‘Nice to haves’.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in