Hollandsche Daemes

Een creatieve samenwerking tussen moeder en dochter moet bijna wel leiden tot iets moois en dat is bij Hollandsche Daemes zeker het geval. Een website vol met producten met een Nederlands tintje.

Naast producten die met Holland te maken hebben, zijn er ook artikelen in andere thema’s verkrijgbaar. Zo zijn er mooie setjes papierwaar die gericht zijn op post, zoals briefpapier, enveloppen, kaarten, sluitzegels en adresstickers. Het briefpapier ‘ Holland ‘ nodigt zeker uit om weer eens ouderwets naar iemand een echte brief te schrijven, deze in een mooie (bijpassende) envelop te stoppen en op te sturen naar een dierbare vriend of vriendin.

Ben je op zoek naar een sleutelhanger ben je bij Hollandsche Daemes ook aan het goede adres. Heel prettig is dat de sleutelhangers zowel als doe-het-zelf pakketjes als kant-en-klaar verkrijgbaar zijn.

Als je nu iets bestelt bij Hollandsche Daemes en je gebruikt de code ‘hipenhot10‘, krijg je 10% korting op het hele assortiment.

Vorig artikelHaarclipjes voor kinderen
Volgend artikelInterieur in kleur – Zomer in huis!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in