Haarclipjes voor kinderen

Haarclipjes voor kinderen, die zijn altijd leuk als klein cadeautje. Al die mooie kleine dametjes met lange haartjes moeten er natuurlijk tip top uit blijven zien. Mijn dochter is intussen een aardige haarknipjes-verzamelaar geworden. In elke kleur en rondom elk thema heeft ze wel een setje. Helaas raken ze ook wel eens kwijt. Dan is zo’n setje niet meer compleet. Laatst had ze het erg bont gemaakt door wel 10 verschillende in haar haar te doen. We moesten nog op visite ook en je snapt, die dingen moesten per se blijven zitten. Om mezelf een drama te besparen (pick your battles) liet ik het maar gaan.

Lees ook: Madeliefke

Haarclipjes voor kinderen

Hoe dan ook, er is een enorm aanbod aan haarspeldjes en haarclipjes In allerlei thema’s en kleuren. Een perfect klein cadeau, ook bijvoorbeeld voor de feestdagen om de financiën wat in balans te houden. Diverse kleurtjes om met elke outfit te kunnen combineren. Leuk om weer eens een nieuw voorraadje haarclipjes voor kinderen aan te schaffen!

Vorig artikelYoomi fles
Volgend artikelHollandsche Daemes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in