Winkel van Papier

Op de homepage van Winkel van Papier kun je lezen dat zij ‘alles verkopen wat met papier te maken heeft’. En dát blijkt te kloppen! Het briefpapier bijvoorbeeld, wat door Winkel van Papier zelf ontworpen is en gedrukt wordt op handgeschept papier. Handgeschept papier is, het woord zegt het al, handwerk en kenmerkt zich door het feit dat het ene vel dikker is dan het andere. De vellen zijn niet recht en er kunnen hele kleine ‘ vlekjes’ op zitten. Dat geeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Als je een setje bestelt krijg je vier verschillende designs met twee bijpassende enveloppen. Ook kan je bij Winkel van Papier  sluitzegels kopen. Erg schattig en voor verschillende gelegenheden geschikt; zo heb je een zegel die super is voor geboortekaartjes en is er een eentje speciaal voor verhuisberichten.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje en als je een bestelling instuurt voor 31 augustus 2012 krijg je 10% korting op het totaal. Gebruik dan wel de code HipHot.

Vorig artikelAtelier Kiddies komt met zomerse jurkjes!
Volgend artikelHangmat, zitzak of hangstoel?
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in