HotRodBaby

Zal ik het zeggen? Dat ik weer zo’n geweldig leuke webshop heb ontdekt? Of liever niet, omdat iedereen dan weer teveel geld gaat uitgeven aan al die leuke spulletjes die ze er verkopen? Oke, ik zeg het toch. Gewoon omdat het tè leuk is om voor me te houden. Het gaat om HotRodBaby. Voor mama’s, baby’s en kindjes. Ik bedoel, je hebt tandendoosjes en je hebt tandendoosjes. Deze zijn echt uberhip en trendy, voor de kindjes een feest om met de wiebeltandjes aan de slag te gaan! Of die geweldig hippe jurkjes, tuniekjes en shirtjes? In trendy of retro stofjes? Ik word bijna gek als ik het zie, zò leuk! Boxkleden, rompers, kussens, het is echt teveel om op te noemen maar allemaal leuk, leuk, leuk. Evenals de opbergdozen, heel geschikt om een kinderkamer mee te pimpen. Opruimen wordt zo een feest! Mijn advies: kijk zelf maar, wedden dat je zo een half uurtje doorbrengt op de site van HotRodBaby?

En…. jawel hoor, ook HotRodBaby stelt 2 keer een shoptegoed beschikbaar van maarliefst 25 euro voor alle hippe papa’s en mama’s die de producten eens willen uitproberen. Dat lijkt me geen straf… Laat ons via dit formulier weten welke 2 stijlen er worden verkocht en wie weet ben jij straks degene die helemaal los mag in de webshop van HotRodBaby! Deze actie loopt tot 14 mei 2010.

Vorig artikelPleSierkussen & Knuffelzak
Volgend artikelFlinckbasics
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in