PleSierkussen & Knuffelzak

Ergens, verstopt in het Brabantse land, vind je Atelier Sanne Dols. Ik ben er eens uitgenodigd, maar het is me nog niet gelukt langs te gaan. Toch gaat dat binnenkort echt een keer gebeuren, ik moet al dat moois een keer in het echt bewonderen! Trouwe Hip & Hot lezers weten misschien nog wel dat ik eerder schreef over Sanne Dols. Het ging toen over die schitterende prinsessentassen, een sieraad voor de baby- of kinderkamer en bovendien ook echt te gebruiken. Ik ben druk bezig met de styling van de kamer van mijn dochter, en ik denk dat er toch echt zo’n prachtige prinsessentas in moet komen hoor. Ze blijven leuk! Maar, Sanne Dols is enorm creatief en verzint steeds nieuwe producten waar ik helemaal enthousiast van kan worden. Zo bedacht ze recent het PleSierkussen. Een mooi kussen voor in je woonkamer, wat in een handomdraai is om te toveren tot speelkussen voor je kindje. Komt er visite en wil je weer stijlvol op de bank zitten? Dan is het zo weer een kussen met een hip volwassen patroontje. Verder heeft Sanne in de categorie “schoonheid en functionaliteit in één” een knuffelzak ontworpen. Hierin bewaar je een pyama of klein speelgoed, maar met een knuffel erin is het een coole robot of een lief meske! En natuurlijk ook weer een hip accessoire voor de kinderkamer!

Wil jij zo’n leuke knuffelzak winnen? Dat kan! Want namens Sanne Dols mogen wij er eentje naar keuze weggeven. Laat ons via dit formulier weten waar de Babblepop voor gebruikt wordt. Het antwoord vind je natuurlijk op haar site, waar je tevens al haar leuke en functionele producten kunt vinden (en bestellen). Deze actie loopt tot 13 mei 2010.

Vorig artikelKinderverkleedkleding
Volgend artikelHotRodBaby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in