Flinckbasics

Echt, met dit weer is het absoluut geen straf om zwangerschapsverlof te hebben. Heerlijk, dat zonnetje. Toegegeven, het kan nog iets warmer, maar je moet toch iets te wensen over houden, niet waar? Ik krijg in elk geval zin in de zomer. Zomerjurkjes (zou ik die dan al weer passen?), buiten eten, naar het strand… En dan moeten er natuurlijk ook weer hippe zwembroekjes worden gekocht voor de kindjes. Leuk en betaalbaar vind je deze bij Flinckbasics. Ik ontving een geweldig leuk oranje zwembroekje (kan ik daar nog iets mee op koninginnedag?), maar ik zag ook hele gave blauwe en roze broekjes. Overigens verkopen ze bij Flinckbasics ook ondergoed, shirtjes en joggingbroeken die helemaal hip zijn! Zeker leuk om eens rond te kijken dus, mocht je naar zoiets op zoek zijn.

Flinckbasics wil maarliefst 5 Hip & Hot lezers laten kennismaken met deze ontzettend leuke zwembroekjes. Wil je een brave blauwe, een oranje ik-ben-altijd-kwijt-en-moet-dus-opvallen of een roze meisjes-zwembroek winnen voor je zoon of dochter? Dan moet je dus echt even meedoen! Laat ons via dit formulier weten in welk tvprogramma Flinck te zien was. En wie weet, loopt jouw zoon of dochter bij de eerste stranddag er helemaal hip bij!

Vorig artikelHotRodBaby
Volgend artikelMerciMilleFois
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in