1bag4u

Marcrista van 1bag4u maakt, zoals de naam het al zegt, vooral tassen. Hele leuk, bijzondere tassen zelfs. Ik kreeg er eentje thuisgestuurd waar ik er blij van werd. Het was een tasje van zo’n jute postzak, heel origineel! Het prikkelde me om de site eens te bekijken en daar werd ik verrast door de leuke tassen, maar ook hippe kledingstukken voor mama’s en kindjes. 1bag4u is weer zo’n shop boordevol creativiteit. Bijzonder detail om te vermelden zijn de Spakenburgse klederdrachtstoffen die Marcrista gebruikt. Deze zijn namelijk heel schaars, want worden niet meer gemaakt. Sommige stofjes zijn dus zelfs antiek! Heel speciaal als dat dus in je kleding verwerkt is. Naast de spulletjes van de site, is het ook mogelijk om iets op maat te laten maken. Een mooi geborduurd lakentje bijvoorbeeld. Of een schattig meisjesjurkje. 1bag4u is trouwens ook bezig met hippe jongenskleding, dus ook de stoere knullen kunnen hier terecht!

Als je op de website van 1bag4u kijkt, zul je zien dat er regelmatig sterren op de artikelen geappliqueerd zijn. Als je deze sterren telt en via dit formulier doorgeeft hoeveel je er geteld hebt, maak je kans om 1 van de 2 cadeaubonnen ter waarde van 12,50 euro te winnen! Deze actie loopt tot 24 mei 2010.

Vorig artikelIzzytoff
Volgend artikelRoppongi
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in