Ik heb een horloge tic…

Bij de verhuizing kwamen er weer een aantal te voorschijn: horloges! Ik zal het maar bekennen, ik heb een heuse horloge tic. Liefst draag ik elke dag een andere, passend bij mijn kleding. Net als een ketting.

Lege batterijen

Horloges kun je tegenwoordig in alle soorten en maten krijgen. Sportief, stijlvol, hip, klassiek, het hoeft helemaal niet duur te zijn om een mooi horloge aan te schaffen. Een tijdje geleden waren de koperkleurige horloges in de mode en die vond ik helemaal top. Enige nadeel aan zoveel horloges is dat je ook regelmatig lege batterijen hebt. Heb ik net in mijn hoofd om er eentje te dragen bij een bepaalde outfit, is de batterij weer leeg.

horloges-lucardi

Datum en waterdicht

Zelf merk ik wel dat ik het liefst horloges draag met de datum erop. Ik kijk regelmatig welke datum het is, misschien wel omdat ik dat als blogger veel nodig heb. Ik mis het echt als ik een van de horloges draag zonder datum. Of het waterdicht is vind ik iets minder belangrijk, want ik duik op het strand toch haast nooit de zee in. Maar ook dat kan iets zijn om op te letten. Als je er echter zoveel hebt als ik, weet je ook niet goed meer welke nou waterdicht was en welke niet. Maar ja, luxe probleem…

Lorus

Het bijzondere van Lorus horloges vind ik dat ze op zonne-energie kunnen. Dat lost het batterij probleem wat ik hierboven beschreef meteen op. De meeste Lorus horloges zijn bovendien waterdicht of spatwaterdicht. En niet te vergeten, ze zien er leuk uit!

Favorieten

Ik heb mijn favorieten hier bij elkaar gezet. Het leuke van de Regal horloges is dat deze in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Deze heb ik nog niet allemaal hoor, maar ze staan wel op mijn lijstje. Gelukkig ben ik jarig, ik word bijna 40. Wie weet….? Immers: as time goes by, you need more watches!

Welke vind jij het leukste?

Vorig artikel16 x zeker doen in Berlijn
Volgend artikelLeg je herinneringen vast met een digitale camera
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in