Imagine, de iets andere kinderwinkel voor al je sinterklaascadeaus

sinterklaas_rie_cramerHeb je niet veel tijd om te gaan winkelen, maar wil je wel graag een zak vol met mooi ingepakte sinterklaascadeaus? Dat de gezichtjes van je kinderen gaan stralen bij het uitpakken? Waar ze het de komende tijd nog over gaan hebben? Kijk dan eens bij Imagine, de iets andere kinderwinkel. Zij regelen namelijk zo’n fijne zak vol cadeaus voor je. Hoe gemakkelijk is dat!

Maar hoe werkt dat dan? Het is echt heel simpel. Je bestelt in de webwinkel de cadeaus die je leuk vindt en Imagine stuurt ze, voorzien van mooi pakpapier, een naamsticker en een jute zak, naar je toe. Zo heb je er zelf weinig omkijken naar en soms …. is dat wel heel handig.

Heel fijn dat wij van Imagine een bestelling mochten testen. De cadeaus zijn gemakkelijk te kiezen in de webshop en je kan aangeven voor wie de pakjes bestemd zijn. De doos met presentjes wordt keurig bij je thuisbezorgd en is voorzien van een persoonlijk gedichtje van Sinterklaas. Zo leuk!

foto

En vieren jullie thuis ook kerst met cadeautjes onder de boom? Ook dan kan je bij Imagine terecht voor je bestelling en gebruik maken van deze fantastische service.

PicCollage

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in