In de Dop

Ik word langzamerhand een beetje depressief van het weer. Jullie ook? Wanneer wordt het nu echt lente? Maar goed, we moeten het doen met de situatie zoals deze nu eenmaal is en probeer van de saaie donkere dagen een klein feestje te maken.
rugtas-fotoBijvoorbeeld met de inkleur t shirts van In de Dop. Bij In de Dop bestel je t-shirts en accessoires die je zelf in kan kleuren. Hoe leuk is dat! Met de speciale textielstiften kun je direct aan de slag. Lekker creatief bezig zijn en de volgende dag hip&hot naar school in je eigen creatie.

Behalve t-shirts zijn er ook inkleur accessoires met leuke en aansprekende prints. Je vindt ze op tassen, schorten maar ook op kussens. Een tip: stop een paar van de originele inkleur artikelen van In de Dop in je vakantie koffer. Ideaal tijdverdrijf voor een lange autorit of als leuke creatieve activiteit op de camping. tas-7_245x245

Vorig artikelZeeuwse fietsbel
Volgend artikelQuirky kids stuff
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in