Zeeuwse fietsbel

zeeuwse fietsbelIn de categorie “hebbedingen” presenteer ik vandaag de Zeeuwse knoop fietsbel. Dè hit van dit moment. En, eerlijk is eerlijk, dit is geen vondst van mijzelf, maar van mijn (Zeeuwse) moeder. Een paar jaar terug kreeg ik voor mijn verjaardag al het Zeeuwse knoop bakblik, vorig jaar een armbandje met Zeeuwse knoop en nu ben ik ook de trotse bezitter van deze hippe fietsbel. Voor slechts €8,50 pronk jij ook met zo’n leuke bel op je fiets! Hoef je helemaal geen Zeeuwse roots voor te hebben trouwens, de fietsbel is sowieso ontzettend leuk.

Wat is nu het verhaal achter de “belle knoppe“, deze unieke Zeeuwse fietsbel? Het team van de Zeeuwse Belle Company heeft een bestaand product vernieuwd door de huidige groeiende Zeeuwse knop trend hieraan te koppelen. De bekende Zeeuwse knop zit op de fietsbel gemonteerd als een echte eyecather. De Zeeuwse knop vormt al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de traditionele Zeeuwse klederdracht. Als sieraad werd de knop een belangrijk pronkstuk dat symbool staat voor de Zeeuwse trots en de rijke cultuurhistorie. Belle Company stond afgelopen week in de halve finale van het Nederlands kampioenschap van Jong Ondernemen!

Wil je deze unieke Zeeuwse Fietsbel bestellen? Dat kan hier.

zeeuwse fietsbel belle knoppe

Vorig artikelOuders Natuurlijk Beurs
Volgend artikelIn de Dop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in