Woonschrift voor kids

Ik schreef al eerder over dat leuke Woonschrift, waarbij je de mogelijkheid krijgt om als een heuse interieurdesigner je eigen huis te restylen. Als je zin heb in een metamorfose, dan wordt je via het Woonschrift in stappen geleid tot het maken van een plan. Je maakt een moodboard, je leert een plattegrond tekenen en krijgt vanzelf creatieve ideeën door bezig te zijn. Dit Woonschrift is er nu ook voor kinderen in de leeftijd van 9-14 jaar. Een geweldig cadeau wanneer een kind gaat verhuizen en een hele nieuwe kamer mag gaan inrichten. Betrek je kind op deze manier bij de verhuizing!

Namens Huisraadenzo mogen wij 3 x dit Woonschrift weggeven! Laat ons via dit formulier weten wat de prijs is van het Woonschrift, en wie weet valt deze binnenkort op jouw deurmat. Deze actie loopt tot 23 september 2012.

Vorig artikelBlotevoetenpad Opende
Volgend artikelFarmCamps ‘t Looveld
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in