Uniek tegeltje voor vaderdag

Nog eventjes en het is weer vaderdag. Wat een feest. Een mooie dag om je papa weer eens goed in het zonnetje te zitten. vaderdag-tekst-tegel_tnWant hij is immers de liefste, de leukste, de aardigste en natuurlijk de knapste!

Maar waar vind je nu nog een origineel cadeau voor deze speciale dag? Al surfend kom je natuurlijk de mooiste en liefste cadeautjes tegen. Mijn oog viel op Unieke Tegeltjes. Je vindt daar een online ontwerp systeem waarmee je jouw eigen, unieke tegeltje kunt vormgeven. Handig, want je ziet daardoor direct wat je krijgt! Je kunt hierbij kiezen uit ‘standaard’ randen of achtergronden, maar je kunt ook je eigen foto en/of tekst toevoegen. Hoe leuk is dat!

Bestel je bij Unieke Tegeltjes, pak je direct een mooi voordeel mee. Als je bij het afrekening de code ‘ vaderdag‘ invoert, krijg je maar liefst 25% korting op jouw unieke tegeltje. Fijne vaderdag!

Vorig artikelLeuke lintjes
Volgend artikelMondhygiëne voor kids
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

  1. Hoi, ik zie dat unieke tegeltjes niet meer online is. Voor vaderdag tegeltjes is Tegeltje2go wel een leuk alternatief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in