Scheurkalenders voor het nieuwe jaar

Scheurkalenders voor het nieuwe jaar de hippe scheurkalenderScheurkalenders, daar heb je nu echt het hele jaar plezier van. Wij hebben ‘m altijd op de wc hangen. Daar kom je iedere dag wel even en dan tref je er iets leuks aan. Nu hebben wij 3 wc’s, dus dat betekent ruimte voor 3 scheurkalenders in het nieuwe jaar. Waaronder een scheurkalender voor de kinderen. Die mogen ze op hun eigen verdieping hangen. Er zijn ontzettend veel scheurkalenders voor het nieuwe nieuwe jaar te vinden, maar een paar zijn hier favoriet. In deze blog deel ik met jullie de scheurkalenders voor het nieuwe jaar 2021, leuke en grappige!

Lees ook: Scheurkalenders voor kinderen

Scheurkalenders voor het nieuwe jaar, leuke en grappige

Scheurkalenders zijn een prima cadeau voor onder de kerstboom, maar het is ook leuk om met oudjaar voor je gasten een scheurkalender te kopen en in te pakken. Wij hebben dat als jaarlijkse traditie. We sluiten het jaar af met een terugblik op het vorige jaar en kijken vooruit met wensen, dromen èn een nieuwe scheurkalender. Deed je dit nog niet? Het is echt een aanrader, iedereen vindt het altijd leuk. Probeer een scheurkalender te zoeken die heel goed bij iemand past. Zo koop je voor een foodie een scheurkalender met recepten, voor een pessimist die van Omdenken en zo zijn er nog honderd ideeën te bedenken. Hieronder zal ik per thema de leukste scheurkalenders voor het nieuwe jaar laten zien.

Scheurkalenders voor het nieuwe jaar hippe scheurkalender

Omdenken scheurkalender

Misschien wel de meest populaire scheurkalender van het jaar: de Omdenken scheurkalender. Maarliefst 365 pagina’s met een quote van Omdenken. Ik vind dat altijd inspirerende, soms ook grappige quotes. Niet denken in problemen, maar in mogelijkheden. Daar worden zelfs hele cursussen voor gegeven, maar elke dag iets positiefs op je kalender is natuurlijk ook al feest. Hier heb je het hele jaar plezier van. Leuk om te hebben of cadeau te geven!

omdenken scheurkalender

Make that the cat wise scheurkalender

Ook deze scheurkalender is enorm grappig. Elke dag een leuke tekst zoals “make that the cat wise” en “Forout with the goat”. Er zijn mensen die deze jaar in, jaar uit bestellen, omdat ie zo grappig is. Misschien ook iets voor jou?

Scheurkalenders voor het nieuwe jaar, leuke en grappige make that the cat wise Scheurkalenders voor het nieuwe jaar, leuke en grappige forout met de gaat

Darum scheurkalender

Ook de scheurkalender van Darum is een veelverkocht exemplaar vanwege de humoristische quotes. Je ziet ze ook regelmatig op social media voorbij komen, want mensen delen ze op facebook en instagram. Elke dag humor doet het goed op het werk of thuis op de wc. Ook deze is leuk als cadeau!

scheurkalender darum darum scheurkalender

Scheurkalender Loesje

Loesje is nationaal bekend, al jaren en jaren. De scheurkalenders van Loesje zijn dan ook snel uitverkocht, dus wees er snel bij als je deze voor het komende jaar wil aanschaffen. Mocht dat niet meer online lukken, wie weet kun je er offline ergens nog eentje op de kop tikken.

Loesje scheurkalender scheurkalender loesje

Kook scheurkalender

Ben je op zoek naar een kook scheurkalender of een scheurkalender voor foodies, dan heb ik daar ook tips voor. Meestal zijn dit kalenders met veel recepten. Ook handig voor iemand die juist totaal niet kan koken trouwens 🙂

Brenda kookt, de makkelijke maaltijden scheurkalender

Heb jij inspiratie nodig om iedere dag een makkelijke en snelle verse maaltijd op tafel te zetten? Dan is deze kalender er eentje voor jou. Alle recepten staan binnen 30 minuten op tafel en de ingrediënten koop je bij de supermarkt. Elk weekend vind je een weekoverzicht van de recepten en een boodschappenlijst, zodat je altijd alles op tijd in huis hebt. Ideaal voor wie niet zo handig is in het bedenken van de boodschappen.

brenda kookt scheurkalender

brenda kookt

Koken & Genieten

De kalender Koken & Genieten staat ook boordevol recepten, maar heeft daarnaast ook tips en weetjes. De kalender is kleurrijk en zal een blikvanger zijn in iedere keuken. Het is net een tijdschrift aan een touwtje. Alleen al bij het zien van de foto’s loopt het water je in de mond.

Scheurkalenders voor het nieuwe jaar koken en genieten scheurkalender

Kook scheurkalender

Met de Kook scheurkalender hoef je jezelf nooit meer af te vragen wat je gaat eten. Hang deze op in je keuken en je hebt elke dag genoeg inspiratie om je gezin te verrassen met de lekkerste maaltijden. Vol recepten die heel toegankelijk zijn en dus geen ingewikkelde poespas.

kook scheurkalender

Plantaardige scheurkalender

Voor foodies die veganistisch zijn is er ook een leuke scheurkalender, de plantaardige scheurkalender. Een simpele manier om te ontdekken hoe lekker en leuk het kan zijn om plantaardig te koken en eten. Bovendien help je zo mee aan een betere wereld. Groente en fruit zijn uit het seizoen en de recepten zijn duurzaam. De kalender zelf is ook op FSC papier gedrukt met groene stroom. Feels good!

plantaardige scheurkalender

Scheurkalenders voor moeders

Wie een gezin heeft of zwanger is, zal weer behoefte hebben aan een totaal andere scheurkalender. Van baby tot puber, het zijn allemaal bijzondere fases waar je doorheen gaat en de onderstaande scheurkalenders sluiten aan bij elke fase. Van zwangerschap tot puberdrama’s.

De zwangerschapsscheurkalender

Wie zwanger is kan pagina’s scheuren tot ie een ton weegt, aldus deze kalender. Maar geloof me, er komt echt een einde aan. Deze kalender begin je niet op 1 januari, maar wanneer jouw zwangerschap start. Vooral leuk om cadeau te doen als iemand net zwanger is natuurlijk. Dan komt deze het beste van pas.

zwangerschap scheurkale

Het is hier geen hotel scheurkalender

Deze vind ik dus echt hilarisch en mòet ik hebben! Met een puber in huis herken ik waarschijnlijk alles wat voorbij komt. Ik verwacht veel te kunnen lachen en er nu en dan ook eens een pagina af te kunnen scheuren om bij de puber op haar kussen te leggen. Voor alle dagen van het jaar is er een toepasselijke tip, een herkenbaar lijstje, een grappig en nuttig weetje dat iedere puberouder elke dag een hart onder de riem steekt. Je schijnt ‘m vooral daar te moeten hangen, waar de puber ‘m zelf ook kan zien.

puber scheurkalender

Gewoon grappig

Onderstaande scheurkalenders vallen niet per se onder een bepaald thema, maar zijn wel heel leuk om te hebben.

Bucketlist scheurkalender

Voor elke dag een challenge om uit te voeren. Maarliefst 365 bucketlist dingen voor het nieuwe jaar. Er staan echt hele bizarre en grappige ideetjes tussen, zoals het organiseren van een indoor picknick bijvoorbeeld. Handig in de winter. Ik ben benieuwd wie ze allemaal gaat doen! Leuk om cadeau te doen.

bucketlbucketlist scheurkalenderist scheurkalender

 

Vorig artikelScheurkalenders voor kinderen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #311
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in